kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Poročilo še za tiste, ki vas danes ni bilo: veliki smo 70 cm (zrastli za 3 cm), težki smo 7500g (pridobili le 400g ), obseg glave 44cm pikico preživeli brez težav, dobila pa sva napotnico za razvojno je P ugotovila da ima rahlo zategjene mišice ... no, tko da greva na telovadbo... Abonma je bil kot vedno super, smo se spet malo načebljale. Suzi, sorči, pol midva nisva šla v Supernovo, ker je Janez končno zaspal v avtu, tko da sva šla kar domov, kjer je spal še 2 urce Jaz sem pa ta čas oprala en stroj, pa prestavila sedežno v dnevni in mojmu mulčku naredila igralno površino 2x2 metra, da se bo lahko kotalil, na da bi kam butnil Zdele si pečem šmorenček, Janez je že pojedu 160 ml riževe kašice, pol ga sam še v škaf namočim, na zizo priklopim in k palčkom pošljem je pa siten odkar se je zbudil in tko tečen, k že dolg ne, kar neka histerija ga daje, vrešči k zmešan ... pomojem je to od cepljenja, al pa čedalje bolj samosvoj postaja Kot vedno upam na dober spanec, ga bom dones res probala mal pustit, da vidim do kere mere zna zatežit ponoč (okol polnoči)... pomojem se bomo mogli it "ko je jači" kaj je to spanje???...mislm da bo treba neki ukrent! sm misla da če bom začela z gh da bo bolše, pa tele koze so nam čist zbiksale ritem! sm se slišala z eno znanko ko je rodila 3.7.2008 pa je rekla da se ponoč dojijo na 2 ure in da je full zaspana da kdaj bo bolš pa sem rekla da pr nas zdej slabše spimo kot na začetku