ellie
|
Pozdravljene punce No da se malo še javim pred velikim dogodkom pri nas doma so vsi bolj nervozni kot jaz. Bi blo najboljše, če bi za 3 dni šli vsak na svojo stran, ker se bomo počasi pobili med sabo Danes grem še na manikuro, jutri pa imam frizerja in vizažista. Sem bila v sredo na probnem makeupu in mi je naredila tak makeup, kot bi bila iz revije čisto naravno, sploh neopazno da gre za makeup, ampak res svetovno. Ker je baje bil kar problem me namazat, ker sem izredno temne polti, sploh zdaj po morju. Zdaj vsaj vem, zakaj se v vrtcu vsi romski otroki tako lepijo name Včeraj pa mi je kolegica pripeljala drobno pecivo, ki sta nama ga spekli z mamo za darilo. Sem skoraj dol padla, koliko vrst in vse tak lepo spakirano, zloženo v vrste...v glavnem lepše kot bi bilo iz slaščičarne. + to, da so darilu priložili še brisače, na katerih so vezena najina imena in denar...da mi je bilo kar nerodno. Danes pa greva s sestrično (mojo pričo) spakirat to pecivo kar v tiste škatle, katere potem damo za domov. Da bo jutri res čim manj dela. Mi kar paše jutri, da imam frizerja in to komaj ob 1ih popoldne, tak da upam, da se bom lahko naspala. Sem pa v sredo, ko sem zadnji dan delala, dala naši kuharci mal v šalco kave pogledat...je ful dobra v šloganju iz kafeja. In mi je vse zadela!! Me je kar šokiralo, kako vse to ve...glede na to, da me skoraj ne pozna. Še prve črke imen določenih oseb mi je točno povedala... No...zdaj pa še ena slaba novica...včeraj me je vsekalo v križu sem vzela en nalgesin pa je bilo proti večeru mal boljše...danes pa še slabše zdaj sem si šla po ketonal forte...upam, da bo kaj pomagalo. Pa še celo stanovanje imam za spucat, jaz pa se niti pripognit ne morem. Jaooo... Ima katera kakšno idejo, kaj naredit??
|