mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Sanwebdra in ostale maslo je zakon za buške, obvezna oprema v hladilniku. In tako je danes dopoldan margarina pristala na mojem čelu! Mi je prišla Eni spet modem "popravljat" in ko sem se pod mizo stegnila za njo, sem se butnila v rob. Kmarija, upam, da se Nina čimprej pozdravi! Alina_alin, pokliči Ester Šauperl, tako kot ti je že ena napisala. Ona bo vedela, kako in kaj. Sicer pa še to...oktoberka Maruša(ti je menda še nisi spoznala) ima podobno postavco kot Ajša od Noe1(da si malo predstavljaš) in poje goste hrane toliko, kot tvoja Tjaša. Se tudi večinoma še doji. Tako da po moje je Tjaša pač takšne konstitucije, bolj drobčkena. Tako, kot Eni - sicer že lepe količine poje(150-200), ampak se ji ne vidi kaj posebej....pa vidi se ji da je taprava jedka. Vse bi probala. Sem se pa spomnila včerajšnje prigode. Sem glih Noi1 razlagala, kako lepo je. Pa ji hočem dat kosilo popoldan, pa se je ob vsaki žlički začela jokat. Meni nič jasno. Sem jo vzela v naročje in se je hotela dojit. Jo podojim in ona vsa vesela. Potem sem ji pa kar v naročju, na boku, še probala dat tisto kosilo in je pojedla skoraj vse. Si ji probala že dat po dojenju? Mogoče pa je tako neučakana in lačna, da se hoče najprej podojit, pa bi potem še jedla tisto skuhano. Sem zabluzila?... Lane31, kaj Aneta kar pri luči zaspi? Uh, Eni ne bi pri luči zaspala. SPloh pa ne tako sama v posteljici, po moje. Je sicer včeraj v mirujočem vozičku kar zaprla okice in zaspala, ampak to je izjema. Pa ponoči se včasih sama nazaj uspava. Malo pojamra in v kakih 5min nazaj zaspi. Tako da je zadnje čase dojenje ponoči le 2x. Druga dva filmčka sta tud fajna, itak. Eni si tudi daje travico v usta, ampak jo hkrati ponavadi tudi izpljune. Danes se je celo na kamenčkih na igralih lepo igrala in si jih ni dajala v usta kakih 20min. Ko je pa začela, sem ji pa parkrat preprečila in ker ni nehala, sem jo dvignila, ona pa v jooooook! Sem jo hitro odnesla do gugalnice, da je malo pozabila. Živa, upam, da ti rata navadit malega, da sam zaspi. Jaz sem si na začetku rekla, da bo pri 8m šla k bratcu v sobo. Zdaj pa kar odlašam. Rada bi jo še dojila, ker pač zaenkrat še ne vemo, če je alergičan na KM in me je strah, da se bo odstavila, če jo ponoči začnem odstavljat. Tako se je namreč David sčasoma odstavil. No, grem zdaj na kavč. Me že trtica boli.