|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
2.8.2008 9:24:27   
kmarija
Dobro jutro
Mi smo pa imel ponoč izlet na metelkovo (dežurni P) user posted image
Že od srede ima Nina vročino, pa se je lepo s svečkam sfolgal. Včeraj popoldne pa se je začelo ob 14 sem ji dala eno, potem ob 19 drugo, ob 21 pa 39 vročine user posted image pa kličem dežurno pa pravi hladne kopeli pa zavijanje v hladne obloge. Od 21 pa do 23 je bila v banci al pa zavita, pa ji parkrat vmes zmerim TT pa kr raste - na konc predno sva štartala je imala 40,3 pod pazduho. Svečke pa kao lahko daš po 6ih urah (pa že prej sva enkrat dala mal prej svečko). 
Pri P nobene gužve, pršla, pogledala, vnete mandeljne pa grlo - ospen, voltaren pa domov. Pol je končno zaspala sam sem jo na pol ure merla pa skos gledala, če je ok. Ma sva bla z  user posted image  čist user posted image ,  dobr da je bil še doma, pol je pa ob petih šel v službo zdej pa upam, da se bo umirilo. Je pa zjutraj bla ok, pol pa kr začela kuhat, tko da sem ji kr svečko dala, pa ospen pa upam, da hitro prime. Pa še mal je driskala user posted image . Ti naši boščki mali, k se ti kr srce trga, k jim ne morš pomagat user posted image

Mal sem vas zamorila user posted image , sorry user posted image . Drgač je pa danes videt lepo vreme, uživajte pa bodite zdravi

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.8.2008 10:34:31   
majoli
Helou,

ful vas je lepo brat user posted image .

Lep vikend vsem!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
2.8.2008 10:52:29   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija
Svečke pa kao lahko daš po 6ih urah (pa že prej sva enkrat dala mal prej svečko). 

Uboga Nina. user posted image  Hitro se pocajtajte ... kar pa se tiče svečk - nama je P rekla, da lahko tudi na 4 ure, če je visoka vročina ali boleče grlo, ušesa, ker delujejo tudi protivnetno in protibolečinsko.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
2.8.2008 12:04:01   
kmarija
Sanwebdra - hvala za lepe besede.
Jaz sem tud mislila, da bi komot dala svečko prej pa sem klicala v dežurno pa mi je rekla, da NE SMEM user posted image  pa nej  tisti čas med svečkam hladimo z ovoji in kopelmi user posted image . Mislm user posted image  Sva bila dva pa sva  menjala mokre ovoje na 5 min., pa banjo prištimavala, 3 ure non stop. ne vem kako to sam delaš. Pol mi je pa še ta sestra rekla, kao ja sej bo bolj težko za vas sam drugače ne gre....
kao, da se men ne ljubi jo ohlajat... Pol sem pa po 3 urah pop.... TT 40 ti pa kr kao sam kopeli, ovoji pa nč dat, k še ni 6 ur
Mal sem si zdele ventilčke spucala user posted image
Zdej že 3 ure spi, pa razmišlajm, če bi kaj drugače nardila.. drugič bom dala svečko prej pa nej se grejo dr-ji solit. Sej potem, k mi je dala voltaren pa mende lahko daješ poleg paracetamola (kr oboje) user posted image  a to pa lahko? Bom nehala user posted image
No ja še to - ti pa dajo za domov navodila kako otroka ohlajat pa piše, da hladne ovoje lahko ponoviš 2-3 po 10 min user posted image  (jaz pa nej bi 4 ure to delalauser posted image )
Mam preveč časa user posted image

< Sporočilo je popravil kmarija -- 2.8.2008 12:07:48 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
2.8.2008 16:02:42   
lane31
Krmarija .........meni je P rekla da pokombiniram z Voltarenom ....se pravi štarta paracetamol ,čez 3h ob še vedno previsoki tt pa Voltaren in čez 3h spet Paracetamol........vsekakor vama držim pesti da AB hitro prime in tt ne bo tako visoka .....obkladki ,kopeli pa tudi pri nas niso zalegli user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
2.8.2008 16:09:54   
kmarija
Hvala lane31 user posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
2.8.2008 19:01:10   
suzanamai
in ko si že pri travici kako hudiča dosežete da je ne jejo

user posted image user posted image user posted image  naša najljubša hrana so deteljice, če se zatakne jo pa ven pljuneuser posted image

Sanwebdra in ostale maslo je zakon za buške, obvezna oprema v hladilniku. Preverjeno namažeš in oteklina izgine, ni modrice, pa še bolečina je manjša.

evo pa še nekaj pozitivnih vibracij za vse, ki iščete službouser posted image

Zate in tvojo pikico kmarija pa enouser posted image

Zdaj pa šibam nazaj, mamo fešto doma, se norci stari že mečejo v bazen... ni za govort

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
2.8.2008 21:34:32   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sanwebdra in ostale maslo je zakon za buške, obvezna oprema v hladilniku.
In tako je danes dopoldan margarina pristala na mojem čelu!user posted image Mi je prišla Eni spet modem "popravljat" in ko sem se pod mizo stegnila za njo, sem se butnila v rob.user posted image

Kmarija, upam, da se Nina čimprej pozdravi!user posted image

Alina_alin, pokliči Ester Šauperl, tako kot ti je že ena napisala. Ona bo vedela, kako in kaj. Sicer pa še to...oktoberka Maruša(ti je menda še nisi spoznala) ima podobno postavco kot Ajša od Noe1(da si malo predstavljaš) in poje goste hrane toliko, kot tvoja Tjaša. Se tudi večinoma še doji. Tako da po moje je Tjaša pač takšne konstitucije, bolj drobčkena. Tako, kot Eni - sicer že lepe količine poje(150-200), ampak se ji ne vidi kaj posebej....pa vidi se ji da je taprava jedka. Vse bi probala.

Sem se pa spomnila včerajšnje prigode. Sem glih Noi1 razlagala, kako lepo je. Pa ji hočem dat kosilo popoldan, pa se je ob vsaki žlički začela jokat.user posted image Meni nič jasno. Sem jo vzela v naročje in se je hotela dojit. Jo podojim in ona vsa vesela. Potem sem ji pa kar v naročju, na boku, še probala dat tisto kosilo in je pojedla skoraj vse. Si ji probala že dat po dojenju? Mogoče pa je tako neučakana in lačna, da se hoče najprej podojit, pa bi potem še jedla tisto skuhano.

Sem zabluzila?...user posted image

Lane31, kaj Aneta kar pri luči zaspi? Uh, Eni ne bi pri luči zaspala. SPloh pa ne tako sama v posteljici, po moje. Je sicer včeraj v mirujočem vozičku kar zaprla okice in zaspala, ampak to je izjema. Pa ponoči se včasih sama nazaj uspava. Malo pojamra in v kakih 5min nazaj zaspi. Tako da je zadnje čase dojenje ponoči le 2x.user posted image
Druga dva filmčka sta tud fajna, itak.user posted image

Eni si tudi daje travico v usta, ampak jo hkrati ponavadi tudi izpljune. Danes se je celo na kamenčkih na igralih lepo igrala in si jih ni dajala v usta kakih 20min. Ko je pa začela, sem ji pa parkrat preprečila in ker ni nehala, sem jo dvignila, ona pa v jooooook! Sem jo hitro odnesla do gugalnice, da je malo pozabila.

Živa, upam, da ti rata navadit malega, da sam zaspi. Jaz sem si na začetku rekla, da bo pri 8m šla k bratcu v sobo. Zdaj pa kar odlašam. Rada bi jo še dojila, ker pač zaenkrat še ne vemo, če je alergičan na KM in me je strah, da se bo odstavila, če jo ponoči začnem odstavljat. Tako se je namreč David sčasoma odstavil.

No, grem zdaj na kavč. Me že trtica boli.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.8.2008 21:49:21   
tave
No pozdrav še od mene. Se pokorno javljam da smo še vedno živi in zdravi.
Na morju je bilo super. Naš tej plava kot za stavo, ko gre pa ven iz vode pa panika in jok, da ga je poslušala cela plaža in okolicauser posted image .Jest bi še kr podaljšalauser posted image .
Dones sem šla na pošto in dobila od sociale da nisem dobila podaljšane porodniškeuser posted image user posted image . Tok sm žalostna in pa hkrati jezna. Eni jo dobijo za brezveze  naš Tej pa ne. Ma sej bom naredila pritožbo pa bomo pol vidl kaj in kako. Upam da nam bo ratal. Če katera ve kako nej bi to zgledal, bi lepo prosila za pomoč. Nisem glih vešča vpisanju takih zadev.
Kmarija upam da se čim prej pocajtateuser posted image .
Zdej pa čau.

Neposredna povezava do sporočila: 2384
2.8.2008 22:47:26   
nova10ka
tave - WB!!! ne morem verjet, da ti niso podaljšali porodniške! ma, če sem za koga verjela, da mu bodo, sem zate. bom držala pesti, da boš s pritožbo uspela.

2ursae - tudi ti WB. se ful lepo bere tvoj postuser posted image

jaz grem pa jutri za 2 dni k sestrici in se bosta mogla tjaša in njen očka sama štimat. ma sej se bosta imela fajn, zihr bo zanimivo. me prav firbec matra, kako bomo sfurali toliko časa drug brez drugega user posted image

kasija - uživaj na morju

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.8.2008 7:56:54   
suzanamai
Dones sem šla na pošto in dobila od sociale da nisem dobila podaljšane porodniške . Tok sm žalostna in pa hkrati jezna. Eni jo dobijo za brezveze naš Tej pa ne. Ma sej bom naredila pritožbo pa bomo pol vidl kaj in kako. Upam da nam bo ratal. Če katera ve kako nej bi to zgledal, bi lepo prosila za pomoč. Nisem glih vešča vpisanju takih zadev.

Tave wb, pa saj ne morem verjet. Napiši pritožbo in dobi še mnenje P in fizioterapevtke. Madonca mi gredo na živce, enim podaljšajo čist brez razloga.user posted image

Jaz sem pa malo žalostna, sem ob 6h oddala Maia, je šel do petka na morje s prijateljiuser posted image .

Smo imeli pa včeraj hud žur, pekli smo od 10h zjutraj do polnočiuser posted image , pa malo sem bila nesramna in sem vse prepustila možeku, ki se je vedno hvalil, da ni nobenega dela s piknikom; ja seveda ni, če ženka vse narediuser posted image . Je bil polno zaposlen od jutra do jutra, no pa se je izkazal, potem je pa priznal, da ni vedel, da je toliko delauser posted image . No jaz sem v celem dnevu 3x skuhala kavo, 1x narezala kruh in 2x zložila posodo v in iz strojauser posted image , ostalo pa uživala z Zojo, Maiem, otroci in frendiuser posted image .

Zdaj grem pa jest, sem lačna ko volkuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.8.2008 8:01:32   
suzanamai
pa dobro jutro in ena kavica za vse

user posted image  

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 3.8.2008 8:04:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.8.2008 8:11:56   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Lane31, kaj Aneta kar pri luči zaspi? Uh, Eni ne bi pri luči zaspala. SPloh pa ne tako sama v posteljici, po moje. Je sicer včeraj v mirujočem vozičku kar zaprla okice in zaspala, ampak to je izjema. Pa ponoči se včasih sama nazaj uspava. Malo pojamra in v kakih 5min nazaj zaspi. Tako da je zadnje čase dojenje ponoči le 2x.user posted image

user posted image Ni šans.....samo če sem želela da se kaj vidi na posnetku sem morala prižgati luč ....sem prvo samo eno manjšo prižgala -zato je prvi del posnetka tako temen
Drugače pa -tema in mir ...... včeraj je spet imela po parih dneh pridnosti zvečer totalni izpad ipike ,se ni umirila niti na rokah ,tako da sem jo dala na tla da se je ob 21,30h igrala user posted image pa sem glih za včeraj mislila kako ne bo problemov ker celo popoldan nič ni spala in sem jo lepo pred 20h stuširala in to....zaspala ob 22h ,ko se je dovolj naigrala user posted image
určica......
Tave........pa to je grozno.....napiši pritožbo in še en dokument ti naj izda razvojna in naj ti gor napišejo tisti stavek - priporočamo podaljšanje

Suzanamai ,mehurčica - moji pa se trava vedno zalepi na nebo in potem jo sili na bruhanje ,pa ji zbrskam ven in ona takoj novo v usta.....zato se raje kar ognem travnatih površin

Nedelja je .....midve pa spet home alone user posted image
Lep dan vsem user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.8.2008 9:13:22   
Kasija
Dobro jutro!

kmarija da se nina hitro pozdravi user posted image

dopustnice WB

Spanje elian je danes in včeraj pred spanjem popolnoma izmučen rjovel kako uro in potem zaspal  in spal do jutra. danes ponoči se je zbudil vmes ob 1h in tulil. dojenje je zavrnil tako zvečer kot ob 1h. zagrabi in spusti in se tako meče nazaj kot češ nočem. po moje se bo odstavil. saj bi mi bilo čisto prav. malo me skrbi, ker že itak počasi napreduje po kilaži, pa mleka za dojenčke noče pit, ampak sicer pa sva pripravljena za odstavljanje po moje. A je to znak da se bo odstavil? Čez dan se ne dojiva, ponoči in zvečer pred spanjem je bilo še zadnje dojenje, ki sva ga prakticirala.

morje hvala nova10ka za lepe želje, žal jih moram prihranit do torka, ker bomo šele takrat šli. so nam vlomili na hišo v gradnji, pokradli manjše strojčke in žal tudi moj novi šotor s katerim naj bi 2 dni uživali v kakem kempu in pa otroško posteljico. Sva imela kemping opremo tam, ker doma ni prostora. tako da bomo šli naravnost v apartma. sicer bi lahko vzeli šotor od mojih staršev, ampak obenem je prispela pošiljka izolacije, ki sva jo sicer mislila pač pustiti v hiši, zdaj pa ne upava. so bili vlomilci tudi pri sosedih in mislim, da bodo še prišli nazaj - naselje hiš v gradnji, kjer ni ponoči nikogar je zgleda njihova nova meka. tako da sem bila v petek, včeraj in grem tudi danes na hišo, da položimo in porabimo material, pa da vse orodje pospravimo in odnesemo. Mah, kaj morem, se zgodi. Malo sem bila žalostna, ampak se bo treba sprijaznit. Bom pa v kratkem zato dobila alarmni sistem, kateremu se je moj dragi upiral, da ni nujen. Po moje je spoznal, da ne bo šel na nobeno poslovno pot več brez alarma v hiši.  

nova10ka poročaj o projektu mož sam doma z otrokom user posted image

Nič, uživajte v nedelji, jaz grem delat počasi.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.8.2008 10:01:20   
suzanamai
Joj Kasija user posted image  prav hudo mi je ko tole berem, ni hujšega. No pa hb, še niste vseljeni, meni je najhujši občutek to, da se nekdo sprehaja po tvoji hiši in brska po tvojih osebnih stvareh. Za tsitim kar odnesejo mi ni tako hudo, kot je grozen občutek vdora v tvojo zasebnost.

Drugače pa se je Zoja tako odstavila, kot ti sedaj opisuješ, enkrat povlekla in potem histerija. Mleka ni hotela kak mesec, pa sva prakticirali mlečne kašice na flašo. Sedaj normalno spije vsaj 2x po 200ml mleka dnevno AM seveda, kar nekako ne upama dati navadnega. Probam 1x na 14 dni, tako da ji skuham polento ali gres na navadnem 2/3 mleku z vodo. Sicer reakcije ni, ampak kar nekako ne morem. Bova šli na navadno po enem letu.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.8.2008 10:05:46   
suzanamai
Joj pa da ne pozabim. Mi smo pa danes stari 10 mesecevuser posted image
Torej vse najboljše LIA, TEJ in ZOJA za 10ko
 ter JERNEJU za 9ko

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.8.2008 11:16:16   
tave
user posted image za našga čmrlja in 2 princeski.
Ja pritožba bo sigurno padla. Zanjo imam 15 dni od datuma prevzetja , se pravi do konca drugega tedna. Naša fizioterapevtka pa je na dopustu. Ma bomo že kej probali sčarat da bo. Mi pa kr slabo pride ko pomislim da drugač začnem delat že  10.9.
Upam da še prej kej švignem v toplice, mogoče že ta teden. No pa vas spet ne bom vidla če bo srečanje v četr.user posted image
Hvala vssem za dobrodošlicouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.8.2008 11:18:24   
tave
Ej  Kasija to je pa res šit. Zgleda da so tatje odkrili nov način zaslužka.Na srečo pa še niste preseljeni. Raje si sploh ne predstavljam, kako bi lahko to zgledal......
Fajn se mejete na morčku. No sej do torka se pa verjetno še kej tipkamo.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.8.2008 12:32:06   
mehurčica
Halo punce.

Tave, WB. Upam, da vam rata podaljšat porodniško. Jaz bi si jo mogoče lahko, ampak si je ne morem, ker nisem bila zaposlena. Tako da bom ostala brez starševskega dodatka in verjetno tudi brez službe.

Zdaj nam pa še z denarjem gre malo slabo in mogoče sploh ne bomo šli na morje. Imamo zavarovano na srečo. Bomo šli vprašat jutri, če se da zamenjat aranžma za kaj drugega, cenejšega. Al pa si bomo še kje kaj sposodili....joj, pa tolko smo že dolžni...eh....bo že...še vedno je bilo in tudi bo.user posted image Denar, ki sem ga dobila za roj. dan pa itak gre za položnice. Sem se rodila na pravi cajt.user posted image

Pa spet jamram.....Ne, pa sej ne jamram, ker vem, da bo na koncu vse šlo.user posted image Pa zdravi smo, to je najbolj glavno. Tudi za Enijine krvne teste sem optimistična. Že kar slišim po telefonu - vaša Eni ni alergična na KM in jajca.user posted image Verjetno zvem že ta teden in ne komaj septembra. Upam, da res.

Eni spi že 2 urci. Ji grem skuhat kosilo, ker ko se zbudi, bo volčja lakota.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.8.2008 19:33:46   
suzanamai
Tave pa ne no. Moramo se videti kaj ta teden, pa ja ne boš šla zdaj v toplice. prideš na..., saj veš kaj?user posted image

Mehurčica ti pa samo obdrži to pozitivnost, pa se bo vse izšlouser posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.8.2008 20:33:10   
majoli
Dober večer,

vse najboljše deset-mesečniki in Jernej!

Mehurčica, user posted image .

Tave, WB! Pa nujno pritožbo napiši in vso srečo ti želim. Jaz sem se danes peljala mimo moje službe in me je kar stiskalo v želodcu. Imam samo še 18 dni porodniške.

kmarija, user posted image za Nino.

Mi smo se ta vikend malo potepali in veliko piknikirali. Maks se po novem vozi v ta pravem stolčku in ful uživa. Všeč mu je,da med vožnjo vidi mamico in očkata,pa tudi čez okno radovedno gleda. Na srečo tudi zaspi brez težav. Samo nasloni se na svoja polna lička in zaspi, srček moj.

Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.8.2008 20:46:49   
živa
Joj, jaz imam pa še dva meseca porodniške + en mesec po dogovoru, ker sem delala skorajda do poroda + ves dopust ... Tave, pa daj hitro pritožbo, da bom sploh lahko s katero kofetkala user posted image . Sicer sem ti pa glede dopusta odgovorila na tvoji temi - po zakonu ti pripada, poleg tega lahko argumentiraš z regresom - cel regres (ki si ga dobila) = cel dopust.

Mehurčica, user posted image , saj bo. Pa vsaj malo dopusta si vseeno privoščite.

2ursae, WB.

Grem delat, dokler je mir v bajti ... nič ne bo, je že možek prišel.

Lp,

živa

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.8.2008 21:19:34   
tave
Živa ful ti hvala.
Suzanamai ja že ju3 odrinemo, tako da sorči. Pridem pa obvezno naslednji teden, če me še hočete za svojouser posted image !!!
Grem se še mal pocrkljat k mojmu pol pa spat.
Se dop še kej tipkamo če bo čas.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.8.2008 21:19:35   
mišk
Pozdravljene!user posted image

Mi trije smo danes prišli z morja. Blo je super. Imeli smo tudi eno manjšo paniko, ko se je Dona v čolničku prevrnila v vodo!user posted image  Mož jo je hitro ven potegnil, pa je samo enkrat orenk rignila, čisto malo zajokcala, naslednji trenutek pa se je že smejala. To je blo pa zato, ker sva se midva v vodi žogala, pa je dal mož Dono v čolničku na blazino in ker ni bilo stabilno je vse skupaj val prevrnil naokoli! Matr so se nama kolena tresla. Je rekel, da je samo plavalno plenico videl pod vodo, kako v luft štrli.user posted image
Drugače pa je v vodi ful uživala, nobenega straha ni blo. Preizkusli smo fredov obroč, začela se je po malem plazit, postavljat na kolena, čebljat 1000 na uro,... Sedaj ima že štiri zobke in glede na rahlo povišano tečnobo zadnje dva dni pričakujemo še kakšnega.
Ko smo šli danes nazaj smo v koloni pred Sv. Rokom stali v šestkilometrski koloni in naši ubogi gospodičnici to seveda ni nič kaj pasalo.
No, se še kasneje kaj javim...user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.8.2008 22:12:38   
Alina_alin
Pozdravljene še od mene,
smo bili na krajših počitnicah v Prlekiji pri mojih starših.
Najprej poročilo GH: jogurt navadni odpade - jo je v petek kar streslo, ko sem ji ga uturila 1 žličko. Za 5 minut sem ji poturila še spet eno in spet jo je streslo...da ne govorim o faci, ki jo je naredila.user posted image
V petek popoldne je jedla in zvečer in soboto - seveda minimalne količine, ampak vsaj da je. Danes pa spet nič. user posted image user posted image Natančneje: Z: 2 žl mlečne kašice, čez dan malo žemljice, V: 5 žličk mlečne kašice.
janja - sedaj se bom par dni držala tvojega režima: žemljca, skorjica, keks, samo za sladico. Pa bom videla, a bo bolje...

Je pa res, da se zadnje par dni ful slini in danes je bila mala tečkica skoz pomalem.user posted image Da ne govorim o tem, da je zaspala ob 20h, do sedaj sem bila že 3x pri njej - plus 2x je še zajokala ful naglas (zakričala) in utihnila in sploh nisem šla do nje. Zobki spet?
Lane31, lepi filmčki.
2ursae- berem, da imate enak sistem uspavanja: dnevni - voziček, nočni - ziza.  Jeseni gre v vrtec - jasli? Ali boš izpeljala kurs učenja, da zaspi v postelji čez dan - kako?
Mehurčica,upam, da vam uspe izpeljati, da greste na morje.Probajte, saj vam bo vsem dalo spet energije. Pa če ne drugače, kak kamp.

Do kdaj je rok da se odda vloga za znižano plačilo vrtca? Zdravniško potrdilo do 15.8. .. še kaj in do kdaj? MB  - pobrežje me zanaima, če je katera seznanjena...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?