murencek
|
Pozdravljene! scuba, no se javljam, k si me spomnila. Ja, na tem forumu sploh nisem bla tolk pogosto. K kr nisem šla gor. No, bom pa zdej kej bolj pogosto pokukala in kaj pametnega napisala, če se bom spomnila Ja, Staš je cca 1t pred 9m že stal na nogah. Do zdej se že prestopa ob opori. Drugače se pa dviguje za vse živo - radiator, moje noge, kavč, omare, predali... Zdej zelo hitro kobaca in je že zelo nestrpen. K mislim, da bi najraje poletel. Sam še ne gre. Še vedno se boriva za spati. Ga dvigujem na 10 min - mislim, da je počasi poštekal, da je nesmiselno njegovo rotenje, naj ga dvignem. Aja, vmes je bil tudi 1t bolan. Imel je visoko vročino (pod pazduho 39, 3), sam k sreči je to mimo. Je pa zgubil malo na teži. Sam ni panike. DOBRE RECEPTE PIŠETE! BRAVO!!! Bom še jst enega prilepila od klolegice: ZDROBOV KOLAČ: Zmešaš 1,5 dl sladkorja, 1 jajce, 2 van. sladkorja, 2 dl mleka. To zmes vliješ v 8 dl vrelega mleka. Ko ta še enkrat zavre, vanj vsuješ še 2 dl zdroba (instant pšenični). Kuhaš 2 minuti. V še toplo maso daš 1 margarino (250 g) in zmešaš. To maso vliješ na pekač obložen z 1 plastjo albertovih piškotov. Počakaš, da se ohladi. Zadevo lahko obložiš še s stepeno smetano (250 ml) in posuješ z naribano čokolado. Sladek tek!