Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Borke na dieto

....tako da družba bi prišla prav!!!
,....in še naredila en fulllllll dolg seznam telefonskih številk za mojga dragega!!!! Kako sem jaz pridna!!!!
!! Že v stoječem položaju je kriza...
Pa sem vprašala, če ne bi pol mogla krvavet, pa je rekla da ni nujno, tak da ne vem no, vesela sem da je z enim vse OK
vse OK. Če je res bila druga pikica, je veliko bolje, da se "izsuši", kot da krvaviš. Krvavitve so vedno malo neugodne predvsem zaradi možnosti infekcij. Če je že moralo tako biti, je sigurno bolje, da ne krvaviš.
in čajček za nosečke
tazadnje kg je najtežje!!!
)
. Kaj čem, če se mi pa ne da še s tem obremenjevat. Včeraj sem izvedela, da me bo šefica pustila naslednji teden samo za 10 dni in bom morala delati sama. Za info. pri njej sem zaj en teden in ne čutim se še sposobne, da bi me puščala samo. Šefi
.Pa se ne sekiram preveč, če kaj zaserjem mi je pa že čist ravno! Če ima ona tak odnos, zakaj bi ga jaz imela drugačnega?