Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Itak ni spala prej 1h in pol kot je navajena in pol je kr neki joško vlekla, pa mal se je igrala pa pol kr jok pa stok
Pa sem ji kašico naštimala pa spet jok in itak, zaspana k drek, spat pa ne. Sam jaz sem trmasta in zato zdej spi
Vse kar bo 45 min in več je zmaga, da not prinese, potem gre pa najkasjen ob 4h spet spat, pa če bo potres zaradi tega. Je res čist druga če spi čez dan in tudi noči potem niso problematične!

Pa da ne govorim, da sedaj že spet spi.
No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj
. ampak samo da je vse ok.