tamala_82
|
Jutro Mogoče se me katera še spomni ... tista, k je bla zadnja 2 meseca na strogem ležanje v P, ker se je začela predčasno odpirati No, kakorkoli ... med nosečnostjo sem bla kar dost aktivna na naši temi, odkar mamo pa škratka, pa nekako ni blo ne časa, ne volje, ... pa saj razumete. Včerej me je pa okregal, da sem "grda", ker vas samo berem in čekiram, nč pa ne napišem tako da sem rekla, da se vam spet javim (da ne bom "grda" ). Sem pa ornk ven padla, nekaj se vas sicer spomnim še iz nosečniških dni, večine pa ne, tako da mi ne smete zamert, če bo kdaj kej čist izpadlo. Bom probala čim prej "not past" seveda, če sprejmete novo čveko Pri nas vse pod kontrolo - več al manj. Tisto, kar ni pod kontrolo, se trudmo čim bolj ignorirat Mark je pravi mali hudiček. Izredno zahteven otrok, včasih razmišljam, da bi ga dala v oglas na bolha.com pod rubriko "podarim" imamo že enga zobka, tadrugi nam raste, GH tut že papcamo cca. 3 tedne in smo že nadomestili en obrok (začeli smo s sadjem). Včeraj probali korenčka - ni pojedu niti pikice ... ampak bo že. Bomo vztrajni ... sej se nam nikamor ne mudi ... Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo ). Mislim, da bo za prvič kar dost ... zdej vas grem pa mičkeno za nazaj prebrat, da bom vsaj prbližno vedla, katera je katera pa al ma fantka al punčko Fajn bodte
|