Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

... kapo dol... prekrasne so te tvoje igračke
. zadnjič sploh nisem opazila, da ima tako lepo pričesko
, npr. ali vedno date spodaj bodi pod kratko majčko. Zanima me zaradi tega, ker nekatere kratke hlače nimajo toliko močne elastike, da če daš za kratke hlače majčko, da bi obstala noter. Ali daste v takšnem primeru spodaj bodi oz. kaj naredite. Jaz preprosto dam sam bodi, kratkih majic ne dajem. Me skrbi, da bi ji prehladila ledvičke, ker naša se kr fajn zmrda.
, že pravi fantiček
pa se beremo čez teden dni....ma, vas bom prav pogrešala
Tako da zdej kupujem in upam, da mi bo zavarovalnica povrnila. Vsaj prošnjo bom dala, pol bom pa videla če mi bojo vrnili denar.
! Kako je možno, da so ti premalo napisali?!! Pa si jim že povedala? Mislm, to da pa na mleku služijo, uf, to mi pa šele dvigne pritisk! (da ne govorim o enem navadnem hladilnem mazilu, ki je vsak mesec za evro do pol evra DRAŽJE!!!)
). Sicer pa kar prenaša ... je potrpežljiva.