slovenka
|
ojla punce, mi smo včeraj imeli prvi sistematski - sedaj ima 3800 g in 54 cm. Nič rekordnega, a ne? Ampak zdravnica je zadovoljna. Je pupa tudi sicer bp. Med nosečnostjo sem bila tudi jaz slabokrvna, jemala v glavnem Retafer, potem sem dobila še Ferrum Lek. V bolnici po porodu so mi naredili test in je bilo ok. Tam ok 120 se gibljem. Ko pa je že debata o zelenem blatu naj povem, da mi je patronažna enkrat rekla, da je to rado, če mami jemlje tablete z železom. Mogoče kateri pojasni zadevo. Taanikaa, meni se tudi zdi, da ko sva s pupo sami doma, da je bolj pridna. Sicer sedaj vse manj spi čez dan, ampak jokca pa praktično ne. Ko pride ati domov, je bolj nemirna, čeprav to pripisujem tudi temu, da je že bolj utrujena in malo tečna. V glavnem ima najboljše urice zjutraj, tam ok 8, ko je najbolj nasmejana in igriva. Mentruacija... kaj je že to? Jaz je še kar en čas ne pričakujem, čeprav se mi zdi, da bi bilo fajn, ker bi se stvari doli normalizirale. Sicer midva še nisva začela s in se mi zdi, da če bi dobila M, bi bilo lažje. Saj bo, je danes pet tednov od poroda. Moj pravi, da bo že, ko bom pripravljena, samo meni se zdi, da bi počasi že lahko bila...
|