MetiLu
|
no, zdej sem nekaj strani preletela, mater mate enga citiranja Najprej Jencili malo z zamudo, mislim na vas Suzi, eno za Žano, sej je vročina minila, ne? Zaradi hranjenja bomo pa mi tud kmal pleskat začel, ker naš je pravi umetniški mojster, ko doma je za mizo. Ne vem zakaj sem tak fensi stolček kupila, ker je že čist zaflakan (no, blazina, sej stolček se da obrisat ). Mesečnica, mi smo se začeli ponoč zbujat na 2 ure, ko smo začeli GH jest pa večino vstajam, ker tamal nemirno spi, pa dudica pomaga, jemo pa 1-2x na noč jaz ne vem kaj mu dogaja ... Bajsa čestitke za obletnico Itata za boljše noči tebi jih pa res že privoščim Sej zdej sem vbidal, da ste itak vse v kavalu. Jaz moram pa tko bit ob 14.00 doma, ker grem delat, pa Janez še spi, tko da se mi res ne splača it tja za 1 uro no, pa sej kdaj lahko pa tud manjkam Z našim kopanjem ta teden ni nič, ker je mel možek spremembo šihta, tko da pol tud jaz vsak popoldan delam. Pa mi je popoldan lažje, ker grem sam za 2-3 urce... Uf, zdele sem pa dobila navdih, grem rižev narastek spečt, ga nisem jedla že 100 let njamsi