|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
7.8.2008 7:55:05   
JORJA
user posted image

Lovro vse najboljše!!!!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.8.2008 8:04:01   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

user posted image

Lovro vse najboljše!!!!

tudi od naju user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
7.8.2008 8:20:15   
Petjana
http://modmycomments.com/x/happy-birthday/happy-birthday-15.gif

vse najboljše Lovru za 1. svečko

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
7.8.2008 8:24:09   
Anonimen
Talika a imaš doma Marka?

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
7.8.2008 8:29:44   
Petjana
Petja ima pa spet vročino....no zdele še spi,pa je mal topla,včeraj je imela pa cel dan v ušesu 38.7.
Ne vem kaj jo spet tare, upam da bodo zobki.
v soboto pa praznujemo  od  mami 51 let, pa  morm  neki kupt, pa če ima katera kakšno idejo naj kar napiše....pa ne neki za 500 evrovuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
7.8.2008 8:31:41   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jutro Jumpyuser posted image

Tebi na čast, ker si me tako lepo pozdravila, sem ostala gor še par sekund. user posted image

U pismo kakšna častuser posted image Po oglasih iščem posteljo za Mašo pa po trebuhu me zvija,ko se spomnim na ponedeljekuser posted image

kakšno posteljo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
7.8.2008 8:32:37   
Anonimen
Lovro:

user posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
7.8.2008 8:33:08   
srursa
Dobro jutro.

****, nič se bat službe. Jaz zase lahko rečem, da mi je prav fino v  službi. Zaenkrat ful rada hodim. Čeprav delo doma mora počakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
7.8.2008 8:33:44   
Anonimen
Mene je pa tolk uščipnal v križuuser posted image ...sploh se ne morem premaknat...HB, da Tjaša spi ampak ne vem kaj  bo, ko se bo zbudilauser posted image ...fak, tole je pa prvič...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
7.8.2008 8:34:06   
Anonimen
Posteljo za ajatuser posted image Pri njeni posteljici se ne da ograjce snet,da bi bila navadna mladinska postelja.

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
7.8.2008 8:38:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Mene je pa tolk uščipnal v križuuser posted image ...sploh se ne morem premaknat...HB, da Tjaša spi ampak ne vem kaj  bo, ko se bo zbudilauser posted image ...fak, tole je pa prvič...

uf,tkole je mene predlani zagrabil na moj rojtni dan,ko sem posodo iz stroja dajalauser posted image Bolel je ko svina ampak je v treh urah na srečo popustil.Upam,da bo tudi tebi,da boš lohk tamalo rihtala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
7.8.2008 8:42:56   
Anonimen

uf,tkole je mene predlani zagrabil na moj rojtni dan,ko sem posodo iz stroja dajalauser posted image Bolel je ko svina ampak je v treh urah na srečo popustil.Upam,da bo tudi tebi,da boš lohk tamalo rihtala.

ja tolk boli, da bi kr neki razbilauser posted image ...sploh ne vem kako naj se dam, da bi bilo bolje...boli pa res k user posted image user posted image ...
Pa obiske dobim danes zjutri..mislim superuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
7.8.2008 10:22:47   
srursa

Lovro:

user posted image

vSE NAJBOLJŠE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
7.8.2008 11:46:03   
LadyB
LOVRO, Vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
7.8.2008 12:03:06   
LadyB
jaz sem se pa prej šla zment za šiht, mal prek študenta da delam.  Je bla direktorca full vesela, ker sem že prej delala tm - v knjižnici. Jaz sem pa še bolj happy user posted image , še posebi zato ker je čist bliz Tinovega vrtca, pa še na polno se lohk zmišljujem kdaj naj delam pa ob kateri uri pridt.

Joj a veste da mi je moj user posted image povozil Tinov voziček, uno marelo od Traxa. Oz. jo je zahaklal ob kolešček in se je še mal vlekel, ma sej nevem kako je blo, je čist uničen. Brez razmišljanja sem ga dala v garažo na tako mesto da se ga res ni vidl. mah kaj čem, mi je včer že enga novega oz. rabljen vozček prinesel.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
7.8.2008 12:50:18   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ne, razpored (kateri dan imam popoldan in katero soboto/nedeljo bom dežurna) me še najmanj skrbi. Bolj me obremenjuje to, da ne vem na kakšno delovno mesto bom prišla. Upam, da me ne fliknejo v kak čuden delovni čas - od 8.00 do 16.00, al pa še kaj bolj divjega.user posted image

ne štekam. a šiht od 8h do 16h ti je ful bed al kaj??? ej k to je lohka najbolj idelano kar si lahko jaz izmislim sam itak je vedno daleč od tega user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
7.8.2008 12:51:15   
zalenka
lovro vse najboljše:

user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
7.8.2008 12:52:14   
zalenka

ja tolk boli, da bi kr neki razbilauser posted image ...sploh ne vem kako naj se dam, da bi bilo bolje...boli pa res k user posted image user posted image ...
Pa obiske dobim danes zjutri..mislim superuser posted image ...

ej če maš slučajno brinovo kremo si fajn namaži in res ful ful nuca - vsaj meni k se mi te težave s križem kr rade zgodijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.8.2008 15:39:24   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

user posted image

Lovro vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Pa še vsem za nazaj: NELI, KATJI IN JAKCU user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.8.2008 15:45:43   
Sončni žarek
Ojla babe user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da me niste nč pogrešale, ampak se vam vseeno mal javljam user posted image  Pri nas nič novega-jaz še vedno v istem stanju......pa vse imamo belo, ker imamo malarja-bo v soboto dnevna končana......Joj, komaj čakam, da bom lahko vse pospravila in spucala v nulo..... Ja, pa naša Eva pridno hodi ob zidu oz. vsem, kar se lahko vsaj malo prime user posted image  

Sisy- super slikce z lagune......Pa da imaš tok blizu....

Poopsika- vajina poroka bo itak SANJSKA POROKA user posted image user posted image user posted image  Vse tok spedinano....... Glede križa- pa upam, da si že bolje user posted image user posted image user posted image Ti ne znam nič pametnega svetovat....

Talika- super za Marka- a vidiš da je tvoj sine ful priden v varstvuuser posted image  Veš men se zdi, da so se tile naši otročiči včasih že mal naveličali mam in rabijo spremembo user posted image user posted image user posted image   Pa tvoja obleka je meni takoooooooooooo lepa- sam jaz se itak nikoli ne bom poročila user posted image user posted image user posted image

Tikca- držim pesti, da bo vse OK in da boš čimprej doma iz bolnice user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 7.8.2008 15:47:05 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.8.2008 15:49:17   
Sončni žarek
Verjetno sem še ful stvari pozabila.......

Ampak sem danes tok neka depresivna in grem sedaj malo v vodoravni položaj....mogoče mal pridem k sebi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.8.2008 16:09:39   
Anonimen
O SŽ,upam da si že bolje glede slabosti.A se ti že kaj pozna trebušček?user posted image
Moj je šel pa danes v tvoj koncuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.8.2008 16:29:41   
Sončni žarek

O SŽ,upam da si že bolje glede slabosti.A se ti že kaj pozna trebušček?user posted image
Moj je šel pa danes v tvoj koncuser posted image

Glede slabosti nisem nič bolje.......ampak upam,da še samo maksimalno 1,5m......

Trebušček- tisti ki ne vedo-ne ugotovijo.....Bi človek rekel, da sem se malo bolj najedla user posted image  So me pa začele hlače tiščat in bo treba kaj novega nabavit-sam pri nas itak ni nič za nosečnice. V Maribor se mi pa ne da...... Hlače, ki sem jih imela pri Evi pa so mi še prevelike......

Kaj pa niste prišle sabouser posted image - bi bile pri nas...... Resno no, saj sem ti že zadnjič rekla...Ti, ti porednica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.8.2008 16:54:56   
Anonimen
Ja če bi šel za en dan,tako pa šele v nedeljo pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.8.2008 18:42:43   
Talika19
Hojla!

Midva sva se pa danes spet potepala. Bila sva na obisku pri mojih bivših stanodajalcih. Mark je bil ful priden pa takoooo smešen. On ful porajta moške, pa naj so to lepi ali grdi, mladi ali stari... Sploh ne vem v čem je fora. In ta gospod mu je bil spet ful všeč in skoz ga je klical ata.user posted image user posted image user posted image user posted image  Star pa je 73 let. Meni je taka faca, še dobro, da moj ni ljubosumen, ker Mark vsakega na cesti ogovori z ata.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)

Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!