|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
7.8.2008 22:19:54   
sanosan
Pa še vsaka si naj sama postreže s kosom prelepe in slastne torte (bi prilepila slikico, pa me nekja zafrkava).

lp

< Sporočilo je popravil sanosan -- 7.8.2008 22:27:28 >

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
7.8.2008 23:03:06   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Sem vedela da sem nekaj pozabila vprašati: ali katera ve kako izračunavajo čas trajanja porodniške pri prezgodaj rojenih? Ali se zato porodniška kaj podaljša?

V mojem primeru je bilo rojstvo 3 tedne pred PDP.
Torej rok sem imela 12.11., rodila pa 22.10., porodniška pa traja od 15.10.2007-14.10.2008

Ja, jaz vem ... user posted image

Torej, podaljšajo samo toliko dni, kolikor je nad 20 dni pred PDP.
Jaz sem npr. rodila 26 dni prej, pa imam samo 6 dni podaljšano porodniško - tudi odločbo sem že prejela.

Če mene kdo vpraša, svinjarija. Ker sem rodila tretji dan porodniškeuser posted image .

Alina_alin ... super komentarji!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
7.8.2008 23:05:50   
sanwebdra
Evo sanosan - samo zate in vse najboljše!user posted image

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
7.8.2008 23:08:07   
vedra
Ja Sanwebdra - res je svinjarija. Torej imam jaz cel 1 dan več porodniške, ker se je rodil 21 dni prej. To pa res ni pravičnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
7.8.2008 23:11:38   
vedra
Alina-alin
res ste tudi pri vas drobižeki, ampak dokler so user posted image  zdravi, imajo še vedno čas postati pravi jedci.
Jaz Lanu ponujam tudi koščke - ampak tudi tako loči sadje od zelenjave in pri slednji ne odpre ust več kot 2x.

Je pa na morju lepo jedel ribe, tako da bodo odslej večkrat na jedilniku - joj boga denarnicauser posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.8.2008 6:42:51   
mama06
Dobro jutrouser posted image

sanosan
- oprostiuser posted image , vse naj naj tudi z najine straniuser posted image

vedra, Alina_Alin nista edini, tudi najin dečko je v peresni kategoriji pri 71,5cm ima 7560kg

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.8.2008 6:59:09   
sanosan
Dobro jutro!

Sanwebdra - hvala lepa za slikico, sem se včeraj zvečer matrala pa mi nikakor ni uspelo nalimat.user posted image

mama06 - sem brala, da ne smeš piva? Kako to?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.8.2008 7:19:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

mama06 - sem brala, da ne smeš piva? Kako to?

Zaradi diete za Jerneja, ker ga še veno dojim.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.8.2008 7:36:37   
živa
Dobro jutro.

Včeraj me je pred TV zmanjkalo ob pol devetih zvečer; na srečo sem bila že v pižami in sem se samo vlegla na kavč, ki je, odkar adaptiramo, tudi najina postelja, in spala do 5:45, ko se je čvergo odločil, da ima dovolj spanja. Če je ponoči kaj rogovili, ne vem, slišala nisem nič user posted image . No, danes pride še moj večji gavnar in je konec "dopusta" za mami user posted image .

Zdaj čvergo pleza pod računalniškim stolom in je čisto sfrustriran, ker ne pride do lučk user posted image . Pa zaspan je že tudi, ga grem malo pocrkljat.

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.8.2008 8:32:44   
Klaudia
Samo na hitrco napišem, ker potem šibamo v Tržič.

Zaenkrat za piknik ni potrebno nič nakazovat. V ponedeljek sem zmenjena v gostilni, da rezerviramo termin in kaj se bo jedlo itd. Zdaj povejte, če se bo slučajno kakšna torta naročala. Mam veze v Pečjaku. user posted image

Pa še to: če bi katera kupila copatke usnjene, sem našla stran na ebayu kjer so ekstra poceni. Če se zmenimo in jih več naročimo, je še poštnina cenejša (čeprav že zdaj ni draga). Tukaj imate link. Poštnina pa je sledeča: $4(1 par), $8(2-3 pare), $13(4-7parov)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.8.2008 10:10:30   
majoli
Klaudia, zakon si! Jaz se ravno odločam za nakup takšnih copatk, ampak me kar srce boli kako so drage tu pri nas. Sem definitivno za tale skupni nakup user posted image .

Vanili, helou!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.8.2008 10:19:15   
2ursae
klaudija: se tud zanimam za patike, sam da jih mal preštudiram, zdaj pa glih tolk, da se pofočkam.
Pa še naše mere pri 9m (domače): 10 kg in 74 cm.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.8.2008 10:27:06   
VANILI
helou mamčice!!
nisem vsega (še) prebrala (bom zvečer), z zdj samo tole:

klaudija, mere: sem teotkadala na vago čičkat in je pokazala 10,7kg (hm, nekam malo...) in zmerla sem ga kar tko, da stoji ob traku in sem namerla 78 cm, no pokukal nam je 4.zobek ven in teotek je naredil prve korakce.

klaudija, kje in kdaj je torej piknik, a lahko še enx nalimaš "tukaj", sem preletela , a pozabila stran.
sem papreletela slikce, ko so gor nalimane, vse itak najlepše (kaj pa drugega, saj so od oktoberčkov!!), no Pingi - mi smo paplažo na lubenicah par let nazaj gledal zviška in mi je bila sanjska. od blizu pa je oh in sploh...

tko, več pa zvečer.

blo je super.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.8.2008 11:16:27   
mama06
VANILI WBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.8.2008 11:40:21   
Klaudia
vanili - evo TUKAJ še enkrat link. Greš na "po dogovoru" in na "na prostem" so slikice prostora. Je pa to tukaj: pelješ se po obvoznici do izvoza fužine zalog. Greš proti zalogu in se pelješ ene 5minut. Potem si pa hitro tam. Je na tisti strani tudi zemljevid.

copatki - a ima katera paypal? Drugače bomo že našli enega. Vglavnem ko se odločite kateree bi imele, mi pošljite link na zs.

piknik - ob kateri uri rezerviram? Kdaj vam najbolj odgovarja? Sploh za mariborčanke me zanima ker imajo veliko vožnje...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.8.2008 11:50:17   
VANILI
helou
evosem vedla da bom vvmes skos kukala sem

klaudija, jaz pridem sigurno (razen v primeru višje sile) z 2 otrokoma, mož pa ne vem, ker ma prejšnji dan ravno eno obletnico sodelavca v SG.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.8.2008 12:04:57   
ditta
Klaudia, mere našega cukra Zoje Aiken so pri devetih mesecih: 8650 gramov in 74 cm. Hvala!

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
8.8.2008 12:24:37   
mišk
Jst

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.8.2008 12:25:34   
mišk
Jst se pa učim! Kaka beda...user posted image  Popoldne bom kar inštruktorco poklicala.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
8.8.2008 12:29:39   
pingi
Hej hej!

Samo, da se javim, da sva z malim srečno prispela domov iz Dugega otoka, kjer sva preživljala vročinski dopust z mojimi staršiuser posted image

Več podrobnosti kasneje. Zdaj sem samo pogledala zadnjo stran; za nazaj moram še prebrat. Ravno toliko, da sem videla Klaudijino ponudbo za copatkeuser posted image
Klaudia - tudi jaz sem interesent. Podrobnosti pa na ZS, kot si napisala.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
8.8.2008 14:09:31   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

vročinski dopust z mojimi staršiuser posted image

A tisti hudiček je zaradi vročine ali staršev user posted image ?

Jaz bi šla pa tako rada malo ven s čvergom ... pa dežuje.

Kosilo sem že skuhala, jedla sva, zdaj sem pa malo brez idej, kaj bi še počela ...

No, zdajle se igra sam user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
8.8.2008 14:11:22   
mehurčica
Ljubljančanke, kako je kaj z vremenom pri vas? Sem videla na čvekanju v tri dni, da ste imeli točo že 5x danes.user posted image

Pri nas je tudi čudno že cel dan, ampak smo kljub temu imele kratko mini srečanje.user posted image Mariborčanke, verjetno vam je že Noa1 povedala, da se v parku ali mestu skoraj vsak dan vidimo. Tako da samo pokličite nas stalnice(Teka, Noa1 in jaz) kje smo...Ponavadi kje na dekicah. No, danes smo malo hodile okoli, na koncu še ujele par dežnih kaplic.

Eni spi že od pol enih, potem pa nama grem kuhat blitvo + pire.user posted image

Je že začelo grmet.user posted image Upam, da ne bo kake toče danes tukaj.

Vanili, WB!user posted image

Teo, čestitke za prve korakce!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem danes na ČOKOLADNO MASAŽO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Dobila bon za rojstni dan. Ahhhh, kak bo pasalooo.....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
8.8.2008 14:40:21   
sanwebdra
Klaudia jaz tudi interesentka za copatke ... user posted image pa bravo, da si jih našla!

Vanili, pa si le prispelauser posted image ! Bravo Teouser posted image user posted image !

Mišk, kaj se pa ti učišuser posted image ?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2548
8.8.2008 14:58:59   
mama06
Klaudia tudi jaz bi imela copatkeuser posted image

Jao kake smo babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas dežuje in grmi, po toči zaenkrat še ne dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
8.8.2008 15:36:36   
kmarija
klaudia - a ti copatki so za 18-24 M(mesecev) ali za številko nogice user posted image
Bi pa tudi jaz kakšne naročila user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?