Anonimen
|
Moj recept glede polivanja: prvo dvignite cel jogi za ene 30 stopinj - dovolj je že samo prepognjena brisača, toliko, da je vsaj malo naklona. V bistvu je še vedno dojenček na ravni površini, samo malo je navzdol.Pa obvezno med hranjenjem po 4 minutah prekinitev in podiranje kupčka. Potem spet hranjenje 4 minute in spet podiranje kupčka. Podiranje je najbolj enostavno, da gre otrok čez rame z vsemi rokicami, tako da glava visi dol. In ne pozabit privzdignit želodčka, da ni pritiska nanj. Sigurno bo že isti dan bolje, vsaj pri meni je bilo. In polivančke ne smete dat takoj v posteljo. Če otrok začne kriliti z rokicami, ga dvignite in podirajte spet kupčka. Naša še zdaj podira včasih po 2, 3, 4 urah hranjenja. Tudi med spanjem, ker jo zrak tišči in se prebuja in krili z rokicami. Recept za dolgo spanje: otroka par dni držite tekom dneva pokonci- čimveč. Naj spi čim manj. Konec dneva ga skopajte, nahranite in ajat. Rezultati bodo kmalu vidni, mamice pa naspane v enem kosu. Sama imam to srečo, da mi mala spi že od vsega začetka, tudi čez dan veliko spi. In sigurno pomaga ritual, da se hraniš pred spanjem vedno ob istem času. Pri nas je to ob 19:30, potem pa srtanje, previjanje, še enkrat kupčka in spat. Zaspi tam nekje ob 20:45, no kakor kdaj. včasih se pogovarja z igračami v postelji, pa potem kar pade v komo. No, to je bil moj nasvet, pa probajte, mogoče vam rata. Ko bi vam vsaj.
|