MetiLu
|
Jutro! Mi, no Janez , je danes spet fenomenalno spal, v kosu od 21.45 do 4.30 potem pa še do 7.30 No, sej jest tud nisem tko švoh spala, sam so me zize že ob 2.30 zbudile, pol sem jih šla pa ob 4.00 mal stisnt, ker bi me skor raznesl No, da bi se naš poba le navadil takole spat je pa spet spal brez dude zvečer ga je zmanjkalo na zizi, pa sem ga sam v postlo dala in je mirno spal Dolenjka in SN, sej lahko Taro in Lano pustita na trebuščku spat A ne pravijo tako, da ko se lahko otrok sam obrača, si sam izbere spalni položaj, ki mu najbolj odgovarja Naš spi že skoz na trebuhu mu tako najbolj paše. Tud zdej če ga dam na hrbet, se sam obrne na trebuh in spi naprej Zdele pa mami čakam, da mi prinese župco (ja, spet jo je nakuhala ), pol moram skrinjo odtajat, pa en stroj se že pere, drug še čaka, pa še v šoping bom mojga dones zvlekla, bomo šli mal za tamalga nabavt za na morje, če bo slučajno kej hladno , pa še za marelo bomo šli pogledat, ... Pester dan