Februarka08
|
Evo, jest sem preživela slavje komaj sej ne vem, a sem zdele 4. ali 3. pomivalni stroj polnila nisem več štela... sem pa totalno izmučena Larisa je pa takoooooooooooo sitna dons, da jo kar podarim eni ne, sej ne, bom prežvela zgleda jo muči, ker ni dost spala ponoči al so zobki, al je kej drugega, ne vem... v glavnem, takole že ni bla sitna......ma ne pomnem cel dan sam neki jokca in jokca, sem jo dala 2x spat, pa je bla pol urce dobre volje in se je smejala na ful, potem pa spet... mah... upam da bo noč kaj boljša od pretekle... Zdej se greva pa kopat, potem pa upam da bo še kej od večera... mojga tud glih slišim, da je dam pršu, je tud cel dan kelnaru, vmes pa na travnik hodu travo obračat bogi pa sam tašča nej kej reče sem ji 3x v nulo kuhno pospravla pa še tamala se mi je drla več pa ne morm... ko je spala, sem pospravlala, ko je bla budna, sem jo cincala in animirala... v glavnem, dons bom dol padla... Sem se mogla mal spucat, zdej greva pa čofat pol pa zgleda spet jest sam jedla bi dons, ne vem kaj ji je