|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:17:28
|
|
|
|
buči
|
Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:17:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dolenjka , kdo je pika ? kaj je pika, ne kdo? Ločilo!
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:18:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:18:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne verjetn si se zmotila ne bom zdajle res šla, ker trenutno ne štemajo v predoru - matr se sliši, pa imam vsaj malo miru, da mrknem med zajčke, ovčke in črne piščance v pančovilo. Zakaj so črni? Ti tiči presneti!
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:19:43
|
|
|
|
jencili
|
sej se prov dolenjka, jaz ti tko ekspresno zrihtam piknič ti pa tkole.....no no no no....
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:19:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne verjetn si se zmotila ne bom zdajle res šla, ker trenutno ne štemajo v predoru - matr se sliši, pa imam vsaj malo miru, da mrknem med zajčke, ovčke in črne piščance v pančovilo. Zakaj so črni? Ti tiči presneti! sam ti tut spat ne boš mogla zdej! Dej zgugli zakva so črnuhi, pol pejt pa ajat
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:20:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih!
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:20:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej se prov dolenjka, jaz ti tko ekspresno zrihtam piknič ti pa tkole.....no no no no.... dej si ti rajš še en pir odpri
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:05
|
|
|
|
buči
|
Kati kati bo sigurno vedla, zakaj so eni piščeti črni. Kje pa je?
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih! ja itak, da vaju sam tiste še vežejo
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:15
|
|
|
|
jencili
|
dobra ideja....pa ne...treba še Tajčka uspavat...pol pa.-..
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:43
|
|
|
|
buči
|
Zdaj pa res grem, da ne bom še danes pridelala 5 *****. Nočka!
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:21:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dobra ideja....pa ne...treba še Tajčka uspavat...pol pa.-.. kje so pa mati
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:22:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Zdaj pa res grem, da ne bom še danes pridelala 5 *****. Nočka! ti pa res tko mal manjka, da se splača potrudit
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:22:30
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolejči, več kot simpaitijo do Radia Hit nimam v Domžalama ... razumem, gospa Cankarjeva žlahtnca Pa itak, da pridejo naše korenine šele nekje v 16. stoletju skupaj, ampak nekaj kapelj je pa le .. Pa čeprav tistih pijanskih! ja itak, da vaju sam tiste še vežejo A mogoče veš, a je on tudi kaj kadil? Mogoče so pa od tukaj moje razvade ...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:11
|
|
|
|
ella79
|
g jencili kako tajčkova ranica
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:15
|
|
|
|
jencili
|
mati pripravljajo tortilje....pa juho,...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
buči
|
Ne res grem, ker jutri ima moj plačo, se mu moram malo posvetit, da mi da kartico, ker so še malo razprodaje ...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:24:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 g jencili kako tajčkova ranica Ranica je super, redno jo spiramo s kamelicami, pa redno čistimo...zlo lepo se celi...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:26:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 g jencili kako tajčkova ranica Ranica je super, redno jo spiramo s kamelicami, pa redno čistimo...zlo lepo se celi...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:28:39
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem pogledala na škatlo od Milupine kašice - je notri sladkor. V katerih pa ga ni? jaz mam Milupino riževo mlečno kašico (po4.mesecu) pa je brez dodanega sladkorja
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:30:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem pogledala na škatlo od Milupine kašice - je notri sladkor. V katerih pa ga ni? jaz mam Milupino riževo mlečno kašico (po4.mesecu) pa je brez dodanega sladkorja allnaturine so tudi brez sladkorja
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:31:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz imam Milupino jabolko korenček pa je tudi bez šečera
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:32:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz imam Milupino jabolko korenček pa je tudi bez šečera sem upala, da me boš pogrešala, pa sem šla pod krinko, pa nič!
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:32:26
|
|
|
|
ella79
|
mi imamo milupino rižek in je tudi brez sladkorja zdej greva pa en hud film pogledat, vsaj tako pravi
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.