Dinki
|
Pozdravjene mamice! Moj sinko ima že popoldanski spanec kljub temu, da je spal do 9.30. Tit še zmeraj veliko spi. Po največ treh urah postane tako zaspan, da je prav tečkan in ga moram dati spat. Tudi ponoči (da potrkam) spi krasno. Danes je spl od 20.30 do 5.30. Bravo sinko moj . res se ni kaj za pritoževat. Upam, da tako tudi ostane. me je kar strah, ko berem, da so nekateri vaši malčki kar naenkrat nehali lepo spati. Zobki....mi jih še nimamo, je pa res da Tita grozno mučijo dlesni. Mu kdaj ponudim moj pokrčen prst in tako močno ugrizne. Še bolj mu paše če je gor še plenička in potem kat drgne. Špela100, čestitke za 1. zobek . Kaj res grize ko dojiš? To sem hotela vprašat vse tiste, ki še dojite in imajo zobke. Je kaj moteče? se poslužujejo grizenja . Pa vse naj, naj za 5 mesecev in pa , da bodo ušeska in učka čim prej dobro. Vilma , ja takole prehitevamo ja, pa še brez žmigavcev . danes bo prišla od mojega teta na obisk, ki je terapevtka in mi bo malce povedala kako in kaj naj z mojim hrbtom in koleni glede na to kakega junaka imam. Uuuuuu, čestite Juliji za veliki dogodek . Upam, da bo uživala v večji posteljici in da bo prespala cele noči . Tit je bil v zibki le 1. mesec potem je šel v posteljico 120x60. Ursi2 in Mergetka, obe imata čudovita fantka . Hmmmm, pri nas je Tit včeraj osvojil prekuc na trebuh. Zaenkrat mu uspe le na levo stran. Mu je pa to tako blazno všeč, da bi samo še to delal . Na previjalki se mi takoj začne "prekucavati"...je tako nemiren fantiček kot bi imel mravlje v riti . Previjanje je že sedaj kdaj prava umetnost. Pa vse kar primem bi prijel tudi on. če ga imam v naročju, vse kar nesem k ustom, začne stegovati rokice in bi imel to tudi on . No, pa v obrazek je tak kot da bi spal med vrtnicami .....same praskice, ki si jih naredi sam, vsak dan ena nova. Pa mu strižem nohtke, ampak ima take oštre, da se zmeraj popraska. A imate tudi ve tak problem? Glasen smeh pa je postal naš zvest vsakodnevni spremljevalec in jaz se še danes tako raznežim ob tem, da se mi zmeraj zarosijo oči .
< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.8.2008 12:40:51 >