Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.....no pa kaj nakladam... imam nekaj vprašanj,ve mi boste zagotovo lahko odgovorile nanje...šola za starše-da ali ne? (narejeno imam zdravstveno šolo, dve leti sem imela predmet iz nege novorojenčka in otroka,njegovo rast in razvoj) naj vseeno obiščem šolo za starše? je šola za starše pogoj,da je oče lahko pri porodu? inekcija za lajšanje bolečin pri porodu da ali ne? je katera rodila na ta način? kje in koliko časa pred porodom naročiš paket, ki pripada vsaki bodoči mamici? otroški dodatek- vlogo zanj daš po porodu,ali mesec prej? to bi bilo zaenkrat vse,že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.

no sej sem kaj novega še zvedela
izvedela 3 dni nazaj...res je, da sva se trudila yanosit, vendar nisem jemala Tifola.
skoraj znorela. ko sem kuhala sem porabila miljon papirnatih brisačk, meso je bilo vedno razkuhano, še hrenovke so razpadle. solato sem prala kot nora in še potem nisem vedela ali jo lahko jem... skratka res smo malo nori današnji dan. moja mama pa je mlatila regrat ker je bil kao ful dober zaradi železa (ko je bila