PENCA
|
Neela, pa ne no. A pol sodelavka ni imela prav? Res škoda. Jaz sem se pa že kar veselila zate, še posebej zato ker si že stara borka. Nimaš kaj, bo pa drug mesec pozabla pridet Fargi menda kar nekaj ustvarjaš, daj še meni geslo prosim. Dobre ste punce, k mate voljo in čas za ustvarjanje. Jaz pa cajta nimam. Če nisem v službi, doma pospravljam, kuham, pomivam... Če pa to ne, se morm pa z mojmu ukvarjat, pol pa mine dan.Pol pa še ponoč. Ma rabi tolk pozornost kot kakšen majhen otrok. Sej vam lohk mal pojamram, ane Veš zakaj sem te vprašala zakaj te je dal na IUI, ker sem mislila, da če se že par let trudiš, da te dajo kar na IVF. Ne vem zakaj je meni rekel, da kar direkt in IVF. Mogoče zato ker res v celem življenju ( od 19. leta) nisem niti 1-krat zanosila, stara sem pa 31 let. Nf vidim, da se res splača it v Afriko. Mene zmeraj rado zebe, pa zmeraj rečem, da najboljš, da grem mal v Afriko. Pa zgleda, da bo res treba enkrat it. Po fotkah sodeč je fuuulllll dobr. Pa še vse si tako lepo razložila. Super si
|