Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...vrjetno imajo G prav, a mene se kar daje obcutek, da pod srckom nosim
. Res...opisati ne znam in tudi sama sebe ne razumem zakaj tak instikt, a resnicno "cutim" da bo fantek....nimam neke pretirane zelje po fantku, ker je moj prvi otrok fantek in bi bilo res lepo, da bi imeli zdaj puncko...cisto zmedene misli imam.
ali pac
je bil pri prvi nosečnosti repričan, da bo fantek in ker je tako zagnanogovoril, sem mu že kar začela verjeti.
in jaz. drugače je bilo z enimi iz okolice - so si zelo želeli punčko. PA MI JE VSEENO! naj jo pa sami naredijo. Mogoče bomo imeli še enega
zdej v drugo se mi zdi da bi blo najbolj enostavno met spet fantka, ker sem pač tega navajena in spet ne bomo vprašal za spol si pa želim imet punčko pravzaprav mi je popolnoma vseeno še bolj k prvič in karkoli bo da bi le bil zdrav in vsaj pol tako priden k je naš Florjan....
mamicam katere pa bojo oz so razočarane na spolom svojega otroka pa sporočila da so lahko vesele in srečne za to kar imajo kajti ene se še kako trudijo da bi dobile