trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Štajerke - kako ste jo odnesli ponoči. Pri mojih starših in sestri imajo čist preluknjane strehe. Mi smo že zadnjič odnesli z spominki na avtu od moža. Pa naluknjano fasado... Včeraj pa je ponoči dva krat padala toča . Sem pa opazila da sedaj nihče od sosedov ni tekel pokrivat avta. Seveda ko pa imamo vsi zluknjane. Trnuljčica - nekaj strani nazaj sem pisala, kako se naš dere, ko ga budnega damo v voziček, no sedaj je malenkost bolje, ker sem vztrajala, tudi če se je drl, pa eno igračko smo kupili, ki se pripne nad otroka in igra par melodij, pa mu je ful všeč. A dolgo vseeno ne zdrži - kar vprašaj punce, s katerimi se dobivamo za vozičkanje. Tolažim se s tem, da ko bodo sedeli, jim bo bolj zanimivo. Upam. Tudi jaz upam. Upanje baje umre zadnje. Glede komentarjev pa - jaz sploh ne poslušam in ne odgovarjam, šibam dalje, pa je. Zadnjič me je ena ženska v trgovini vprašala, če je punčka, pa rečem, da je fant, pol pa ona - ja, kako ste ga pa oblekla - pa je imel moder bodi in svetlo rumene hlačke??? Pa v lekarni (sem nujno rabila moje tablete za epilepsijo) - pridem noter z vozičkom, ful gužva, mali pa v dretje, ker je bil že lačen in zaspan, pa me vsi pogledujejo in nekaj zmajujejo, da bi se pa kdo spomnil in me spustil naprej, to pa ne, pa sami upokojenci so bili. Brez komentarja. Edino težko je šibat dalje mimo sosede... Se pa trudim... Violica saj meni gre tudi to vozičkanje vedno bolj na j.... Tudi meni ni sami za iti z . Očitno rabim psihološko podporo pri histeričnem dretju. Ampak kaj ko moj mora včasih biti v službi tudi več dni. Enostavno moram ven z v vozičku zaradi . Danes je recimo mož prišel domov za kosilo. Ni ga bilo od četrtka zjutraj. Bomo že... Tanja in Katka lepo da sta se javili in da vajini zakladi lepo napredujejo. Naš je danes zjutraj po tem, ko se je v spanju obrnil na trebuh tudi zaspal v tem položaju!!! Končno zopet spanje do 9 zjutraj. Imamo pa tisto napravo za dihanje in me ne skrbi glede spanja na trebuhu. Buditi ga pa niti pod razno ne mislim za to, da bi ga obrnila. Saj smo mi v 70 ih vse noči prespali tako...
|