tina50
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Cigarete....tudi jaz sem všasih kadila, a sem prenehala še preden sem bila .Sem včasih mislila, da sploh ne bom mogla prenehat ko bom enkrat , no pa mi je ratalo, še prej. Cigaret (še sama sebe presenečam) niti malo ne pogrešam. Všeč mi je to, da nikoli ne smrdim in mi je všeč da se v lokalih ne kadi. Nimam pa nič proti kadilcem. Sem sama sebi obljubila, da me ne smejo motiti, ker vem kako je to grozen občutek ko si na njihovem mestu. jih pa seveda raje nimam okoli sebe. Včeraj smo Tita prvič dali v stajico s polno igrač in je notri zares užival, pa še brez težav se lahko prevrača na trebuh, ne da bi mene skrbelo. no, pa nas je tako ganil, da smo mu šli kupiti cel kup novih igrač. s cigareti je pa pri meni isto. sem nehala že dve leti prej kot pa sem zanosila! pri njih je tako da se morš odločit sam, da nehaš, pa voljo morš imet! zdej jih pa tudi jaz ne pogrešam več, sicer me moti če se kadi v mene, nikakor pa nisem v prostoru, ki kadijo, z Lanom grema kar ven, ali pa tja, ki kadijo sploh ne gremo! bravo Tit , za stajico Aleži hvala za info glede hrane, sam nisem vedla, da cvetača napenja niti nisem nič opazila, da bi ga kej bolj napenjalo, je pa večkrat kakal!
|