|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
18.8.2008 16:32:47   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Suzanamai, sem glasovala. Ful lepa fotka.

Midva s sinkotom bova pa zgleda vedno večkrat v konfliktu. Začel je odkrivati stvari, ki res niso zanj - posode od psice, vtičnice, predali, stopnice, bide... Samo še 'ne' govorim in ga nosim stran.

Majoli naredi kot jaz, sem jo začela ignorirat, rekla sem ne in šla stran, tako da me ni več videla, sedaj pa pusti vse lepo pri miru. No razen kablov, ti so njena šibka točka.

Vaniliuser posted image user posted image user posted image , no vidiš, pa za Teotka se bo tudi vse porihtalo, boš videlauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
18.8.2008 17:01:28   
*pikijakob*
Suzanamai sem dala glas
imaš zs

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 18.8.2008 17:12:04 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3102
18.8.2008 19:21:15   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pikijakob in Zala07: vidve greta v LJ? Kaj pa Sanwebdra - greta sami z Julijo ali gre tvoj zraven?

Povem jutri!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 3103
18.8.2008 19:22:38   
Kasija
Suzanamai imaš zs. Sem glasovala za Zojo, seveda!

Izredno srečanje ljubljančank Kodeljevo -  19.8. ob 11h:
  • suzanamai
  • janja
  • jasna
  • 2ursae
  • kasija

Joj vanili upam da je teo ok. Ma saj mora biti vse v redu. Samo te razumem, da te skrbi, meni bi tudi zdelala že samo negotovost. Sporoči kaj bo rekla zdravnica.
Pa vanili kam to vi ubogo živo vozite, da zadane hlevski gnoj user posted image

klaudia a daš še enkrat link za sprintat na majčke? Bi  jaz tudi za eliana eno naredila.

Kaj ste se razpisale, grem brat naprej...

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
18.8.2008 19:35:29   
2ursae
goljufanje za suzanomai: tam, kjer je "glasovanje", kliknam na peto zvezdico in mi reče "hvala za vaš glas"

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
18.8.2008 19:42:51   
VANILI
helou na hitro, potem pa bolj podrobn zvečer

ko sem že milijontič prebrala vse o nevrofibromatozi na vseh straneh interneta, se vsakih 5 minut zjokala, da mi je hotlo glavo raznest, sva peljala z mojim teotka k pediatrinji. Ko sem ji povedala, kaj je, sem valda planila v jok, pa me je pomiria, še preden ga je pogledala, češ da je to zelo redka bolezen, potem pa jaz njej vse  o vsem, sem ji dajala kontre ampak samo zato, da bi ona mene prepričala, da mu ni nič.
no na kratko, pregledala ga je, je skoraj sigurna, da je le pignmentaija, pa še skravžlan je, taki pa naj bi imeli posebno vrsto kože, no rekla je, da bi moral imeti res smolo, da bi imel to bolezen. Ampak da me pomiri, mi je dala vseeno napotnico za nevrologa, ampak je rekla, da verjetno mi bo povedal isto kot ona.

torej, moj mi je zaprl računalnik in rekel, najse ne mučim več s tem, ker ... mah Kasija, ne vem, kok ste vi meli psihiatrije na faksu, mi smo jo celletnik in vsi po vrsti smo bli duševni bolniki tisto leto. Isto je s tem, mi je nekak poskušala razložit, če se preveč poglobiš...
no, skratka, važno je, da sem malo splezala iz luknje  in malo sem pomirjena. Vseeno pa bom ga jutri naročila na pregled, žabota mojega malega.

služba: jutri grem na razgovor 18km iz Litije, v ruralno šolo, kar bi mi ful odgovarjalo, mala šola, kmečki otroci - pa n imam nič proti mestnim, ampak se mi zdijo nekako manj pokvarjeni. Se  i zdi, da bi lahko bolj pristen stik mela z njimi. No, jutri bom več vedla. Pa jutri me kliče ravnateljica s te šole. No, konec koncev bom lahko še izbrala.
Ampak, zanimivo je to, da v takih težkih trenutkih ni izbire: samo ena velika želja, ki, če je uresničena, imaš in zmoreš vse: ZDRAVJE.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 18.8.2008 19:43:04 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
18.8.2008 19:44:39   
VANILI
glasovanje: tudi jaz sem lahko še 3x glasovala, ampak sem morala vmes prekinit povezavo. Tako da bom zihr še, samo perilo grem obesituser posted image

goljufanje? ma ne bi rekla. Zoja je resnično ful luškana in kaj mislite, da drugi grejo na fer plej??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
18.8.2008 19:46:15   
VANILI
majoli, a psičko maste? kašno pa? Mi zlato prinašalko, ko je teo čisto nor nanjo. Jo lahko cuka za dlako, (samo ga odvajam), pa po njej hodi... ona pa mirno prenaša njegove izbruheke...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
18.8.2008 19:47:28   
VANILI
evo sem dala še 1 glas, pa mi še vedno kaže 3.5??

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.8.2008 19:55:49   
Kasija
Se veselim srečanja v soboto! Za torte in peciva sem pa jaz bolj leva. Pa bi želela to spremeniti nekoč ko bo čas za take podvige. Mi je pa sicer vseeno če bo ali ne. Če je kaj za pomagat, prinest, karkoli samo povej klaudia. Imaš tudi mobi. Aja, pa sem bila prepričana, da sem potrdila in seveda pridemo. Pa še nekaj vas manjka na seznamu, kaj vas res ne bo? Pa to bo neponovljivo prvo piknik srečanje desetk???

Zadnje čase bolj slabo uspem slediti napisanemu in imam slab občutek, da kaj prezrem. Se opravičujem, ampak ne gre drugače.

Tave, a veš da z dragim zdaj kdaj eliana kličeva gverilec user posted image  Tako dobro si se spomnila! Upam, da jutri prideš. V soboto boš pa sploh pogrešana. A veš da crocsice pašejo na piknikeuser posted image ?

Mehurčica (in še katera) ni govora, da ne pridete. Nekaj več ali manj se že ne bo opazilo, pa se bomo že nekako poravnali finančno.

Klaudia elian ima 8 zobkov. Če lahko dodaš še 3, prosim.

ok, moj otrok nujno rabi brata ali sestro. jaz je res ne morem animirat cele dneve.

Nova10ka Posodim ti eliana user posted image  Sicer se pa pridružujem, ker je bilo na morju, ko je bila še ena punčka eno leto starejša, ful animiran. Sicer pa saj a je problem met še enega na hitro user posted image . Se zmeniva v kateri mesec se selimo vse željne še otrok user posted image ?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.8.2008 20:02:20   
Kasija
vanili jap, sem bila cela kompulzivno-obsesivna od samih predavanj user posted image  Sploh fino je bilo, ko smo se pri nevrologiji učili o vseh genetskih boleznih, potem nas je pa vsakič vprašal, a je že katera noseča in kdaj to mislimo bit /je bil prej porodničar predavatelj/. Sem si mislila nikoli, če mi še enkrat obrazloži katere vse poškodbe se lahko zgodijo pri porodu ali jih podeduješ. Sploh ne pogledam več svojih zapiskov dokler ne zaključim s proizvodnjo otrok.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.8.2008 20:20:13   
Klaudia
A ste vidle k je naša bivša oktobrka *bubi* v porodnišnici? user posted image user posted image  3.9. ima rok, pa bo zgleda prej - tako da držimo pesti, da bo zdaj vse ok!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.8.2008 20:22:11   
mišk
Suzanamai: Sem glasovala. Seveda z zasluženo petico! Kak je lepa!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.8.2008 20:33:30   
majoli
vanili, imamo labradorko. Samo se Maksu zaenkrat bolj umika, pa kar precej je ljubosumna. Do večjih otrok je pa super in upam, da se bo tudi z našim ujela. Bravo za vašo P, da te je vsaj malo potolažila in držim pesti,da ima prav.

suzanamai, bom upoštevala tvoj nasvet. Meni pa na noben način noče sprejeti še enega glasu za Zojo.

Jutri gre Maks v varstvo k tašči in me že cel dan stiska. Saj vem, da se bosta imela fajn, ampak jaz ga že zdaj pogrešam in me skrbi. kr neki

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.8.2008 20:46:01   
VANILI
majoli,hvala za pesti.
še en gas: pekini povezavo pa jo ponovno vzpostavi.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.8.2008 20:58:01   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

A ste vidle k je naša bivša oktobrka *bubi* v porodnišnici? user posted image user posted image  
Nisem vidla..na katerem forumu piše??? Jaz sem jo nekajkrat videla sedaj med nosečnostjo, tudi julija na mojem roj.dnevu....je taka vesela, zadovoljna nosečnica.user posted image Tako da bo sigurno vse ok.user posted image

Lane31, jaz sem spraševala za mene in Eni, da bi se prištulile ali če bi se katera z nama peljala. Verjetno ne bomo prišli vsi 4.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.8.2008 21:21:07   
vedra
Ali ste opazile reklamo za copatke na spletu pri Baby centru - stanejo skoraj 30 €!

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=100&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=163&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.8.2008 21:39:49   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Lane31, jaz sem spraševala za mene in Eni, da bi se prištulile ali če bi se katera z nama peljala. Verjetno ne bomo prišli vsi 4.

Se priporočam user posted image ... mi smo v vsakem primeru največ trije user posted image ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 3118
18.8.2008 21:59:35   
*kinnie*
Se še jaz malo oglasim.

Suzanamai: sem oddala še en glas.....user posted image user posted image evo čeprav vidim, da ful pridno glasujemo, ocena se pa ni še nič popravilauser posted image

Pri nas ni še vedno nič bolje, mali je sitkan 100/uro....trenutno spi, prav bogi je user posted image user posted image . Ma sej sploh ne vem, kaj ga bolj muči....vročina mu je po paracetamolu padla....res upam, da bo mirna noč....

Drugače smo imeli pa delovno akcijo...sem ful zmatrana....Vanili,....sem tašči krompir ven kopalauser posted image user posted image user posted image , ona je bila pa moj nadzornikuser posted image user posted image user posted image . Mah sam danes ji je oproščeno, ker sem dobre voljeuser posted image . Sem bila toliko boljše volje, ker je user posted image obema otrokoma dal večerjo, oba stuširal, ma ni da niuser posted image user posted image user posted image -
Evo zdaj grem pa res spat.

Nočko, se beremo jutri!!!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.8.2008 22:02:47   
*kinnie*
Evo sem sedaj izvedla še nekaj rund glasovanja....vsakič je sprejelo glas, število glasov pa še vedno ostaja 47user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.8.2008 22:03:27   
teka
čer!

mi smo se pa te dni veliko potepali in evo sedaj vidim da je prava "štala" glede copatk user posted image pa si itak suzanamai vse poštimala in zamenjava, ki si jo naredila zame, mi popolnoma ustreza, brez pripomb user posted image seveda obema s klaudijo velika hvala za trud in čas, se klanjam.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.8.2008 22:05:37   
VANILI
evo mene

rada bi se opravičila za zamorjeno temo, ampak mi je ful pomagalo, da sem pisala.

copatki bc - dragi, ja, tudi v Deichmanu uni ko jih ma teo se mi zdijo kar dragi - 17 evrov. No je pa res, da jih skoraj skos nosi, razen kadar je bos.
ti naši bodo pa ful lepi!!

logotip - he, sem razmišljala, da bi teotku kar na vsako majico ko bo rastel dala gor oktober 007. Mislim, ne na vsako ampak na eno vsako leto. Potem bi mel tudi pri 15-ih tako majico, bi bil ful originalenuser posted image . za kasnej pa ne vem, če bi še hotu.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.8.2008 22:10:20   
sanwebdra
Suzanamai, glasovala 3x.

Vedra, te copatke sem tudi jaz zasledila že v tiskani obliki in se zgrozila ob ceni ... še enkrat, klaudia in suzanami - CARICI!user posted image

No, vanili, vidiš, da je s Teotkom vse v redu ... saj bi jaz tudi na najbolj črn scenarij pomislila, če bi bila na tvojem mestu! Evo, še ena user posted image  za naslednji pregled!

Kar se tiče peciva - glede na to, da nisem med ta pridnimi in talentiranimiuser posted image za pečenje, bom jaz prinesla kaj slanegauser posted image , OK??? Sladkega bo očitno dovolj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.8.2008 22:11:42   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Evo sem sedaj izvedla še nekaj rund glasovanja....vsakič je sprejelo glas, število glasov pa še vedno ostaja 47user posted image user posted image user posted image

meni tudi, izgleda da ni dovoljeno švinglat user posted image - s tem da so drugič (tretjič ....) vljudni, pa se ti zahvalijo za glas, upoštevajo ga pa ne user posted image ...

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 18.8.2008 22:13:42 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.8.2008 22:14:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

meni tudi, izgleda da goljufanje ni dovoljeno ...

ja, sem videla, da ti je štelo samo 1xuser posted image

Vanili, kaj si ti mene dala na ignoreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (32%)

Pred rokom. (17%)

Na rok. (13%)

Prvič nisem rodila po roku. (38%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!