Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeee, sem se spomnila... kaj če bi dala omare na ulico, pa jih majo cajt dopoldne pospravit?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
PS: Kako 'sivas' kopalke? Dontgedit Da jih oblacim vsem, ki hodijo na javne plaze. Tako, nacelno, v debati.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:31:58
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II PS: Kako 'sivas' kopalke? Dontgedit Da jih oblacim vsem, ki hodijo na javne plaze. Tako, nacelno, v debati. eeeee, mi je potegnilo.... mislim vsaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 21:04:47
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II nikakor ne najde perona 12 in tričetrt (če se prav spomnim) Kje so pa tricetrt nasli . Moram prebrat tega Herija, k izgleda, da ima dobre ideje. Se mi zdi, da se bova ujela Definitivno!!! Pismo, sem se komaj zdaj prebila čez oni čigumi, na nesmetenju . Zdaj pa grem res likat. Mejte se fajn.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 21:12:08
|
|
|
|
zvesta
|
jaž grem pa špat.... ura bo hito 4.37
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 22:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ura bo hito 4.37 Res bo bolje spat it, lahko noc.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 6:37:39
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... včeraj sva potem z mojim še mela enourni lov na kobilice v sobi... in ko sem zaspala je bila ura res 1, 2, 3 4:37 zeeehhhhh...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 7:39:56
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 8:07:48
|
|
|
|
alička
|
Jutro !
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 9:53:42
|
|
|
|
zvesta
|
ne tak hitro pisat... ne folgam brat, kamoli še odgovarjat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 13:18:26
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ne tak hitro pisat... ne folgam brat, kamoli še odgovarjat Ja nič, si boš morala vzeti dopust.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 13:33:31
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ja nič, si boš morala vzeti dopust. Pa veš, da bi pasal. Sploh danes sem zgozgana na smrt...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 17:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa veš, da bi pasal Ce ne bos mogla, te komot nadomescam. Meni tudi manjka ene teden dopusta.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 17:34:38
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ja nič, si boš morala vzeti dopust. Pa veš, da bi pasal. Sploh danes sem zgozgana na smrt... Juhuhuhu, jaz pa že odštevam... še 5x grem spat potem pa odmaranje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 17:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
še 5x grem spat potem pa odmaranje A spet? Pocka :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 17:41:01
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še 5x grem spat potem pa odmaranje A spet? Pocka :)). Kako spet? Sej avgusta še nisem bila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 17:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še 5x grem spat potem pa odmaranje A spet? Pocka :)). Kako spet? Sej avgusta še nisem bila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 18:28:18
|
|
|
|
Udb
|
Oj! KAko?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 18:43:24
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Oj! KAko? tako! na oko
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 18:45:50
|
|
|
|
Udb
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 18:53:22
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Oj! KAko? Mi je še ostal kup cot od včeraj, zato raje ne vprašaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 18:57:36
|
|
|
|
Udb
|
Mah sej cote počakajo! Jaz pa čakam v kaj se bo prehlad od mojga lubčka razvil. Al na boljš ali na slabše. In ta vročina! Moj največji sovražnik.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 19:10:42
|
|
|
|
Šarki
|
rubinspiko kaj skos avatar menjaš, pol pa jest tri ure študiram kera nova je s5 uletela
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 19:57:23
|
|
|
|
Rubin.
|
Mah sej cote počakajo! Ja sej to jaz skoz govorim, potem pa je rezultat tu - dva dni peglam. IZVIRNO SPOROČILO: tanchi rubinspiko kaj skos avatar menjaš, pol pa jest tri ure študiram kera nova je s5 uletela Ene avatarje, druge pa nicke . Eh sej se boš navadila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 21:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ene avatarje, druge pa nicke . Eh sej se boš navadila. A spet vse likate? JAz sem tudi, danes.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
zaščita med menstruacijoBilliKakšno higiensko zaščito uporabljate med menstruacijo?vložke (
65%)

tampone (
29%)

menstrualno skodelico (
5%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!