Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:21:33
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy kako smo se mi Azri zadnjič smejali , je jedla Adna evrokrem namazam in to njej pod nosom , je tko zagrabila tisto šnito pa direkt v usta , Adna pa v jok Naša se tudi tko joka za sladoledom , enkrat ji Benjamin za hec mal da , on pa kr z jezičkom začne lizat , jaz pa upit ,,,,,ej ti mali a si normalen ,,,,on pa lučko stran od nje , a ona se začne dret in rokicama kr na sladoled , se smo ji mogli pustit da mal liže Pa je ful uživala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:22:49
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ELMA jasnovidka mi je povedala hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl??? Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:23:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy hihi, a je tud kej povedala, kdaj mi bojo plačo dvignl??? saj so jo glihkar sem mislila plačo, ne porodniške
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:25:48
|
|
|
|
ELMA
|
Evo da se malo razvedrimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:25:50
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem pa včeraj polno vrečko cunj najdla pod pojstlo št.68 in74 , sem pozabila na to in sreča , da sem se spravla mal generalno pucat , če ne bi jih Azra prerasla , no bom zdaj tolk manj kupila , ker so še skor nova oblačila , Adna jih je prehiter prerasla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:26:58
|
|
|
|
nizy
|
sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:27:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz sem pa včeraj polno vrečko cunj najdla pod pojstlo št.68 in74 , sem pozabila na to in sreča , da sem se spravla mal generalno pucat , če ne bi jih Azra prerasla , no bom zdaj tolk manj kupila , ker so še skor nova oblačila , Adna jih je prehiter prerasla super
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:27:46
|
|
|
|
nizy
|
Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ... babji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:28:28
|
|
|
|
ELMA
|
jaz bom od Elme oblekce šparala za eno ki je , pa so taki iz bolj revne družine , ji bom vse podarila ....No.... če kera ima odveč ne metat stran ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:29:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Ja mi je rekla da nobeena ne dobi povišico pred mano ... babji
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:30:35
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:31:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:32:36
|
|
|
|
nizy
|
ZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan .... joj , sploh nisem porajtala , da je avto , k sem nekaj durzga gledala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:33:29
|
|
|
|
ELMA
|
tako bi jaz mogla telovadit da kak kg shujšam...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:34:11
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ZVIRNO SPOROČILO: ELMA Evo da se malo razvedrimo Kaj ste ga spregledale , nič ne komentirate ... JOJJJJ ...naš avto je tko umazan .... joj , sploh nisem porajtala , da je avto , k sem nekaj durzga gledala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:34:37
|
|
|
|
nizy
|
ZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej... ja osnovna plača se je povečala z 566€ na 586€ , zato je bila tudi porodniška višja , pa doklade so tut povišali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:35:27
|
|
|
|
nizy
|
zakaj , mi slikce ni gor skopiral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:37:25
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem dobila 20€ višjo porodniško , doklade na 3 pa komaj 15€več
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:37:35
|
|
|
|
ELMA
|
Evo en dobar vic sem najdla > Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se > je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki je > dobila glavno nagrado: > Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj > zjutraj klicali iz zdravstvenega doma, če lahko zaradi več odpovedi > pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino > spravila v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot do tja trajala > vec kot pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim veliko > pozornosti higieni pod pasom vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. > Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo > zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v strop > in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko > je rekel: "Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla > domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v > kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. > Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne: > "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:38:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy zakaj , mi slikce ni gor skopiral Zato ker neznaš kopirat....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:38:37
|
|
|
|
nizy
|
sem zadnjič to slišala glih pri G na pregledu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:39:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ZVIRNO SPOROČILO: nizy sem mislila plačo, ne porodniške saj plaćo ja nč ne vem, da bi mi jo kej povečali zdej... ja osnovna plača se je povečala z 566€ na 586€ , zato je bila tudi porodniška višja , pa doklade so tut povišali ja, za porodniško in doklade vem, sam moja plača pa ne vem, če je tud kej vezana na to. A je???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:39:20
|
|
|
|
nizy
|
Zato ker neznaš kopirat....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:40:15
|
|
|
|
nizy
|
ja, za porodniško in doklade vem, sam moja plača pa ne vem, če je tud kej vezana na to. A je??? seveda je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 22.8.2008 0:41:10
|
|
|
|
nizy
|
Elma - kaj je zdaj z najino dieto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.