Anonimen
|
tejčica, tale misel je res svetovna. Jaz imam nalepljeno na steni, pa jo ful velikrat preberem. Sem jo hotla napisat tudi v sms ob novem letu, sam je predolga. Tako, jaz počasi odhajam domov, oz. šibam v LJ v šopping. Upam, da bo moja denarnica zdržala pritisk. aja, da še drugače poročam malo o znakih oz. neznakih. Sem nekje 5-7 dni pred (ne)pričakovano M. Znakov nobenih. Prsi ne bolijo nič, včasih me malo špikne, občasno se mi spahuje, a za to krivim spremenjeno prehrano. Glava me boli že 2 dni oz. danes je malo boljše, občasno mi je slabo, ampak vem, da je to zaradi migrene. Kaj hočem povedat? Ta mesec nisem imela UZ, ker je bila moja G na dopustu. In lahko rečem, da se počutim 100x boljše. Ne razmišljam o ovulaciji, ne računam dni, ne računam kdaj moram jemat tablete, ampak jih jemljem bolj približno (dabroston sem nehala 2 dni prehitro, ker nisem štela). Počutje je res veliko boljše. Ponavadi sem tak čas že ful živčna, ful že razmišljam o znakih, pa če bo M prišla ali ne. Sedaj pa nič. In je ful luštno. upam, da bo drug mesec tud tako. ajde, drage moje. Bodite pridne, pa čim več napišite, da bom jutri imela kaj brat. by, by
|