|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:28:26
|
|
|
|
kjava
|
ja, če maš registriranga, pol ja
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:41:22
|
|
|
|
kjava
|
Pa pod vrednost pač napišeš 100€, če je tolk vreden. Itak se v obračunu- BAJE- upošteva avto, ki je vreden več kot 16 povprečnih plač al neki tazga.
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:41:27
|
|
|
|
srki
|
Ja, vse moraš vpisat. Mislim pa, da avto upoštevajo šele, če presega neko vrednost, koliko je ta vrednost, pa ne vem.
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:42:12
|
|
|
|
srki
|
Kjava, ne plonkaj od mene
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:43:47
|
|
|
|
kjava
|
Sem te za 5 sekund prehitela
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:46:26
|
|
|
|
Freycha
|
moj je moral vpisati tudi motor, pa čeprav z njim ne more ravno otroka v jasli odpeljat
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 16:50:52
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Sem te za 5 sekund prehitela Kaj se zdaj važiš . Ja nič, prenos misli. Saj se mora tudi plovilo vpisat, če ga imaš, govorim na pamet.
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 28.8.2008 21:10:50
|
|
|
|
glen
|
Ja,tudi če je stara šara. Če pa maš kakšen avto na leasing ga ni treba vpisat,ker ti nisi lastnik ampak je lastnik leasing dokler ga neizplačaš v celoti
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca- avto 29.8.2008 10:52:19
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Pa pod vrednost pač napišeš 100€, če je tolk vreden. Itak se v obračunu- BAJE- upošteva avto, ki je vreden več kot 16 povprečnih plač al neki tazga. ne upošteva se vrednost avta, če vrednost le-tega ne presega 18 minimalnih plač
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKašelj pri otrocih in dojenčkihKašelj pri otrocih in dojenčkih je pogosto prvi znak okužb dihal in zahteva hitro ukrepanje. Če kašlja in bolečega grla ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?