Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mi je vseeno kateri dan, sem tako doma. Po 16 uri, ko se Nika zbudi, smo pa zunaj za hišo na igrišču
.
kdaj si bila tam - jaz okrog 12.
. Ko so drug spali, je on bral knjigice. Ko sem prišla po njega, so ravno zaključevali s kosilom (no, tamali je sedel na tleh in se nekaj igral), tko da je vzgojiteljica predlagala da naj mu dan jaz jesti. In sva se lepo usedla za mizo, Gal je prijel žlico in zmazal celo kosilo od A do Ž. Sploh ni hotel da mu jaz devam, sam zraven sem mogla sedet
. Ajmene!
. Pa pozna vse otroke, vzgojiteljica je ostala ista, pa še v isti igralnici so ostali. Ampak se je odločila, da bo zjutraj jokala
Danes pa pridem iz službe in nikjer več cot, miza pospravljena. Ko sem vprašala P, kdo je zlikal je rekel da on - ja seveda. Pa ga še enkrat vprašam, kdo je likal in reče, da je poklical eno gospo. Ko vrtam naprej, je ta gospa ratala kar moja tašča. In ko jo potem prav grdo okregam, kaj moje cote lika, če ima že sama s sabo kup problemov mi reče, da JIH JE ZLIKAL P.
Jaz mu pa nisem verjela - in zdaj imam slabo vest.
se mu bom mogla mal oddolžit, ker mu nisem verjela.
.
.
HB, da je petek.
Da vam naredim malo reklame - smrčka ima super domač med, če katera rabi...