Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prav na silo poslikal, da imamo vsaj eno sliko za v album, drugače pa bi bila čisto brez nosečniške slike. Sedaj je samo mali veliki zanimiv motiv. Ja, pa nisem najbolj navdušena nad tisto sliko, tako da
. Je pa velik - buši namreč.
. 
. Danes je že doma jokal, da ne gre v vrtec. Je res težko, ko ne želi it, pa žal ni druge izbire. Bomo morali skozi začetno krizo, potem bo pa bolje. Včeraj mi je 100x povedal, da ga Jaka tepe in potem Jašek joka. Tudi zaspal je zelo težko, po 45 minutah se je že zbudil in bil posledično celo popoldne mala sitnoba. Upam, da se hitro ustalimo.
. Sem že dooolgo pokonci, zadnje čase vstajam prav ob nehumanih urah. Se dostikrat spomnem na Puncico, zanjo vem, da ima tudi zgodnjo uro. Skoraj bi bil čas za drugo kavico, to vreme me prav dol tlači. Oblačno, kaže da bo vsak čas dež, a soparno za znoret.
za vse nove vrtičkarje. Saj bo, s časoma se bodo vsi privadili in bo mnogo lažje. Mamicam pa en
.
Aja, pa jest tudi nic noce v vrtcu. ah ja, bo pa mejckenu shujsala, nc hudga ji ne bo
.