Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodnišnica- Ljubljana 9.9.2008 15:32:59
|
|
|
|
Pikec
|
Poglej v telefonski imenik. Ime ženske verjetno veš.
|
|
|
|
RE: porodnišnica- Ljubljana 9.9.2008 15:48:54
|
|
|
|
malecka
|
Ja ime vem in ona je rodila v Ljubljani. Sam mene zdaj zanima kaj napišeš na telegram Porodnišnica Ljubljana ? Ali še kaj zdraven, razen imena...........
|
|
RE: porodnišnica- Ljubljana 9.9.2008 16:13:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
ti napiš samo ime. Ni treba kake sobe al pa oddelka, če si to mislila. Pa čestitke
|
|
RE: porodnišnica- Ljubljana 9.9.2008 17:12:08
|
|
|
|
dulcinea
|
Ime in priimek porodnice in Porodnišnica LJ. Oni bodo že vedeli poslat, saj jih pošiljajo vsakodnevno. Pa da ne boš tko k je moja kolegica nardila, k je napisala dekliški priimek in so pol žensko iskali po celem oddelku.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: porodnišnica- Ljubljana 9.9.2008 21:48:04
|
|
|
|
Lilu23
|
ime priimek, pa porodnišnica ljubljana.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?