ninica04
|
Hej punce, dva dni nisem nič kaj gledala pa celi romani.... Pa hvala bogu da ste se malo razpisale. Tudi jaz se danes počutim presenetljivo dobro, da me kar grabi da bi šla ven, malo na sprehod... Pa sem v bolniški, pa mam ful stroge delodajalce in se sploh ne upam. Mam pa jutri svojega zdravnika in se bom probala zmenit da mi napiše da lahko grem kaj ven, na zrak. Kake mate ve izkušnje, ki ste v bolniškah? Dejte mi malo pomagat prosim. V bolniški sem zaradi bolečin v trebuhu, otrdevanja, slabih izvidov vode... mi je moja g. priporočala počitek pa tudi v bolnici isto, noben ni nič rekel o kakem strogem ležanju. Tako da res upam da se bom lahko zmenila. Drugače pa vidim da že ful nakupujete in že po malem pripravljate za bebike. Pa bom morala počasi tudi jaz začet, sicer bomo porabili vse stvari od prve punčke, samo vseeno je treba vse oprat, očistit... joj joj kaj me še vse čaka. tudi mene včasih grabi panika kako in kaj bom, z dvema otrokoma, pa bo še manj časa za dragega kot prej, pa malo problemov s starši, pa služba... pa kar jokam in jokam vsake toliko časa. Upam da so to samo trenutni hormoni ki nas dajejo, ne glede tega slinga pa ne vem ali sem jst malo čudna ali pa se meni ta zadeva sploh ne dopade! Kr neki trakci! Pa to ne pade dete ven, kaj pa hrbtenica, ti ja odpade? Ne vem, mi smo pri prvi meli ležalnik, pa ni bil ne vem kaj, neki ful stari, pa tamali ni blo nič narobe, ful fajn se je počutila tam noter, pa še lahka si jo dal kamor koli, zavezal, pa je bla lahko vse povsod zraven. Tk da bomo kar na ležalniku ostali.
|