Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je kolegica naredila diplomo in je imela v službi zakusko pa je še mene zraven povabla in seveda iz olike sem jedla francosko solato pa nekaj rezinic pršuta in baklavo
, zdaj pa ne bom več nič in bom jutri pridna na sadju in zelenjavi, upam da se mi ne bo preveč poznalo saj količinsko ni bilo veliko je bilo pa vse zmešano tako da
za srečo.
. jaz sem včeraj kar konkretno grešila in se mi danes ni na tehtnici kaj dosti poznalo
. sem se odločila, da se ne bom več strogo držala diete, bom imela vsak 4dan sadni dan in sladko jedla takrat ko lahko, drugače pa bom probala ločevat če mi bo pa kaj zapasalo (kaj kar ne sodi v jedilnik ) bom pojedla brez slabe vesti. mislim da ne bi smelo biti krize!
..pa sej bo...
.
Kaj hočem, temu se pa res nemorem odpovedat. Kosilo jem normalno, nič ne ločujem samo količinsko sem zmanjšala.
. sem prav jezna na sebe ker me tako iz tira spravijo malenkosti in kar moram nekaj v usta nest. je pa res da ne rabim dosti pojest in se mi pozna v+ seveda! tast je včeraj orehovo potico pekel in ati sirovo pogačo in sem seveda mogla vse probat. no saj bom ta teden bolj pridna in bo šlo 2kg v -.