lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,res ja,full je hecno.Jo držim v naročju,pa mi trdno spi.Pol pa jo položim v njeno postlo,pa začne kar godrnjat od sile,pa jo zvija,pa bljuva.... .In to skoraj celo noč.Jaz pa šetam sem in tja,sem in tja,pa jo kontroliram.Pol pa sem čez dan ko mesečnik mojega tud nekaj crvici. patronažna mi je rekla, da naj dvignem zibko (predvsem če poliva), dojit sva se začela v višjem položaju. pomagalo pa naj bi tudi, da ga daš past kravce in ga masiraš po hrbtu, da ga držiš vnaročju v "lunci" al pa pokonci in ima nogice pokrčene, pa telovadba z nogicami. pokrčene nogice naj bi pomagale, da se iztisne zrak. rekla mi je tudi, da naj pazim kako sesa in če slišim, da poleg mleka vleče še zrak naj prekinem dojenje in ga še enkrat nastavim. pri meni velikokrat, ko greva drugo rundo dojenja pričnr spuščat vetrove iin se še pokaka. takrat je potem ok. to noč smo imeli mirno, prejšnjo pa nikakor ni mogel zaspat, ker ga tolk zvijal. pa poskisi omejit uživanje mlečnih izdelkov, baje so velikokrat vzrok za napenjanje. skratka želim vam čim bolj mirne noči.