zanositev
|
Točno Otika, saj si mi že enkrat povedala, da študiraš geodezijo...sam moji možgani so kot rešetka, spomin pa mi deluje kot vsem ... Eni prof. so res smotani...mogoče sami nimajo otrok, ali pa nimajo sočutja. Čestitam ti za izpite ...Kakšno olajšanje...Jaz ob delu študiram in ene izpite imam že komisijske...no tega od danes že tudi. Baje pa, da lahko samo 6x opravljaš izpit potem pa adijo faks ...kar je neumno, če ti sam en izpit ostane. Uršula...jaz vem kako je, če ti muceka od bolečin...Naš mucek je prišel domov v velikih mukah umret...gobček je imel čisto stolčen, smrdel po gnoju...jokal je cel dan in celo noč..tudi jaz sem jokala. Hotela sem, da ga peljemo k veterinarju, da ga rešimo muk..pa mami ni hotla, je hotela še počakat...No, mucek se je zlizal...In še danes živi. Mogoče se bo tudi vaš, če nima preveč notranjih delov poškodovanih...sam kako pa bo kakal, če nima ritke??? Ne vem, moraš vedeti, da tut če preživi, bo mucek invalid..Sam tut taki obstajajo...Svojemu notranjemu občutku zaupaj...Lahko mu stopiš pol tableta proti bolečinam v mleko, da mu bo malo lažje. Držim pesti.... Sanja, te čist razumem, da te razpizdi taka stvar....mene bi tut, še posebno sedaj ko smo tako občutljive...Namesto da bi bila ženska tam hvaležna, da lahko opravlja lepo delo in pomaga nosečkam, se nad njimi izživlja.. .