Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...
...Kakšno olajšanje...Jaz ob delu študiram in ene izpite imam že komisijske...no tega od danes že tudi. Baje pa, da lahko samo 6x opravljaš izpit potem pa adijo faks
...kar je neumno, če ti sam en izpit ostane.
.
Ali katera ve -> A ni jasno napisano, da lahko vlogo za paket oddaš 60 dni pred PDP in potem v roku 14 dni dobiš paket oz. denar nakazan 15. NASLEDNJI mesec?? Se pravi novembra, v mojem primeru. Mislim da vsaki, ki bo vzela denar, tistih 270 € kar dosti pomeni, sploh meni, ker sem študentka in bi mi denar 15. novembra precej bolj prav prišel kot pa 15. decembra, ko bo moj mali verjetno že tako ali tako rojen, ker mi grozi prezgodnji porod...
nocoj oziroma bolj proti jutru.po trebuhu je takoooooooooooooo delal.sploh nisem mogla ležat.tak me je prebrcal, da sem sedela in hodila sem pa tja in čakala, da se umiri.ta falot mi že zdaj tak nagaja!!!kaj še le bo
grem spat.