|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 7:23:55   
tasyo
Dobro jutro!
Sem šla kar malce s strahom pogledat, če ste spet toliko načvekale, pa sem bila potem kar razočarana... Naša nedelja je minila ful lepo, smo se malce potepali, malce pospravljali po novi hiški, pomagali sosedom postavit "gospo jesen" (iz jesenskih plodov naredimo eno tako kreaturo, luškano, sploh otroci zelo uživajo), potem pa smo se po dolgem času spravili pred tv vsi trije skupaj. Lana je tokrat zaspala še ob dogledni uri- malce pred deveto, midva sva pa še malo podaljšala. Ah, kako ti vikendi letijo mimo!

Majček, upam da bo možek že jutru veliko boljši. Ja, vem, kako je tole zoprno, moj je že imel enake težave, sam on je neverjetno potrpežjiv, pa je bil kljub temu siten. ŽE naslednji dan po prerezu pa je bil pravi sonček. Je res še enkaj dni kar zoprno, ampak mu nimaš kej velik pomagat... No, lahko ga mal razvajaš, da se mu bo fajn zdel.

Trnuljčica, po tem, kar opisuješ, se meni zdi, da vama ne ustreza mleko. Ker - jaz sem lani najprej dajala aptamil, pa je non stop polivala, pa ful se je napenjala - skratka, katastrofa. Pa sem zamenjala za Bebo in je bilo ful boljše. Res je, da imamo tudi mi nekoliko refluksa in še vedno kar veliko poliva, ampak situacija je bila pa neprimerno boljša. Ampak - mami ne bi bila mami, če ne bi rekla, da je zdej naša punca že tako velika, da ne bo več imela težav in sem poskusila ponucat še ostanek aptamila, ki je ostal doma zaprt. Napaka!!!! Spet težave, ful bruhanja. V glavnem, da ne nakladam - mogoče bo treba spremenit mleko. Obrokov mu pa ne zmajšuj, ker je že 580ml ful malo. Sigurno rabi več. Sicer nisem noben ekspert, ampak mi (tudi po pogovoru s pediatrom) še nismo prešaltali na bebo 2, ker še nima toliko hrane nadomeščene z gostimi obroki. Mogoče pa res ne bi bilo neumno, da mu flaško zgostiš z riževimi kosmiči. Ker bosta itak kmalu začela z žličko, jaz ne bi šla na AR hrano-vprašanje tudi, če bi jo sprejel.

Speli- a si ti poskusila tist pire, ki ji ga poskušaš podturit??? Pri nas pali samo to - kar je meni dobro, tudi Lana poje, tako da ne poskušam več z neslano hrano. Včeraj je pojedla malo polentice z golažem (ni bil preveč začinjen, poper sem dodala naknadno) in ji je bilo super dobro. Sicer pa je tudi pri nas zelenjava bolj problem. Poje cvetačko, pa malo bučke, krompirja ji pa še neisem upala dat, ker vsebuje gluten, mi pa še nismo stari 6 mesecev. No, sej verjetno mal preveč kompliciram, samo... sem le prvič mamica. Smo pa bolj pridni pri sadju - jabolko, hrušak, banana, zdej bova poskusili še slivo.

Aja, jaz sem v dm kupila piškotke brez glutena in ji ga dam kar v roko, za glodat, pa zvečer v mleko, da je bolj gosto. To ima ful rada. Če katero zanima. Majček, milupine kašice imajo pa v mullerju, dm, pa kakšno tudi v mercatorju, sam so ful dražje.

Posadka - user posted image user posted image user posted image  za slikice. Ma so tko dobri, tile naši čmrlčki. Ja, najboljša je pa res tista fotka z Jurčkom in Jernejem. Navihanca mala...

Zdaj pa ne vem več, kaj sem še hotela komentirat, zato bom počasi končala. Imam danes spet toliko opravkov, da do večera verjetno ne bom uspela priletet sem gor... Pozdravček in lep dan vsem!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 7:46:20   
Isabellabina
Dobro jutro mamuške!


Posadka---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slikice so ful kulske

(bi rekla moja tavelka pupa)

Uh majčkeno kasneje  še komentiram ,je Jernejček že spet u luft

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:03:03   
Isabellabina
Evo jaz sem nazaj.

Posadka,če bi lahko bi jaz kakšne slike vzela ,ker so res cortik.

Noč----ja danes je še posebno kar naprej se zbujal,tako da naše noči so spet enake in sem jaz že spila eno močno kavico in sem že pri sebiuser posted image user posted image


Dojenje---jao ,pri nas pa je Jernej začel nekaj štrajkati in me enostavno odvrača .ko mu ponudim dojko me porine stran in se steguje ko zmešan.In sedaj črpalka laufa ko nora.No sedaj vsaj vem kolk imam mleka ,in je ful različno.Ja po flaški pa vse spije,jao iz obeh dojk načrpam več ali manj 180 ml,zvečer pa 120 ml in se res pozna če ne pijem .

GH---včeraj sem mu pri kosilu dala nekaj žličk juhice s korenčkom in nudeljčki in tamau je z užitkom tko jedu,ja sej je Posadka vidla kako rad odpira usta.Nasploh mu dam več stvari samo za okusit in pridno odpira ustka ,tako da pri nas ne bo problem gosta hrana.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:20:55   
Isabellabina
Majček----a pridete tudi v Mengeš na sejem¨?


Ko berem tole o aptamilu ali drugi hrani ---ma tudi jaz nimam nobenih izkušenj ,in ne znam svetovati.Kaj veš mogoče bom pa jaz kmalu rabila nasvet od vas ,ker če bo šlo tkole naprej bom kmalu pristala na dodatku.user posted image Ali pa bo že dovolj velik --6 mesecev ,da dobi navadno mlekouser posted image se pozna ker sem zdaj veliko bolj aktivna in enostavno nimam počitka,še ponoči imam dvigovanje utežiuser posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:22:21   
Isabellabina
No fajn zdaj se pa pogovarjam sama s eboj.
Upam da bo s srečko vse OK,in bo kmalu med nami!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:28:29   
clericv6
Hojla,

pa je bila res prava nedelja včeraj na RR user posted image . Da še malo pokomentiram...

Polivanje- Trnuljčica, koliko časa pa mu daješ AM? Kolikor sem jaz informirana, nekja časa traja, da se navadi na spremembo (nekje 4 ali 5 dni).  Lahko tudi, da mu hrana ne ustreza, vendar naj se hrana ne bi kar menjavala na vrat na nos (baje je lahko več škode kot koristi). No, razen v primeru, da mu res ne ustreza. Ker imamo mi refluks, uporabljamo Aptamil AR, obstaja pa tudi Novalac AR. Poskusi tudi držanje v pokončnem položaju po jedi, vsaj nekje 15 minut naj bi bilo (ali še raje pol ure, kajne, ŠpeliG? user posted image )  Drugače se pa strinjam s Tasyo- nikar ne manjšaj obroka, mogoče zato nima nobenega ritma, ker je lačen? Po eni teoriji naj polivanje ne bi imelo nobene veze s količino mleka... Saj res, ŠpeliG- glede na to, da Aptamil AR 2 ne obstaja, kaj dajete Martini? Meni je pediatrinja rekla, da nekateri uporabljajo 1 kar do enega leta, ker baje ni take razlike? 2 naj bi bila bolj kalorična, 1 pa naj bi bolj redila user posted image  Zdaj pa ne vem, kaj naj. Zaenkrat bomo kar ostali na AR, ker tudi celega obroka še ni zamenjala z GH.

Pa še vprašanje glede GH- kdaj naj bi se zamenjal cel obrok? In koliko je to (količinsko)? Včeraj je pojedla cel korenček, pa je vseeno potem še stankala 130 ml mleka.. Mah, tudi jaz rada kompliciram, ampak tudi Kiara je prvi otrok user posted image ?

Majček: držim pesti za moža, upam, da čim prej mine. Joan: user posted image  za zvezdico!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:29:23   
Krista28

Dobro jutro,

Evo mož in ta velik odpravljeni, mala še spi (vsaj sliši se neuser posted image ), jaz imam že pospravljeno od zajtrka, posoda se pomiva, cujne zložene...Če se mi ful velik nabere za likat, pol jaz kar direkt zložim pa v omaro....če le ni preveč zmečkano iz sušilca....saj enkrat sem že spraševala, pa se mi zdi da niste nč komentirale.....kolk kaj likate zdaj ko so mali....še posebej tiste z večimi (Nile, big mamma, posadka, urška...), verjetno se vam nabere ogrooomen kup....že pri meni, pa smo samo 4je...

Big mamma, a tvoja ta velika pa že tko suverena na konju......prav plemiško deluje....carica...user posted image

Nč, grem še mal  delat...user posted image

Čim bolj uživajte danes, pri nas se megla dviguje....to navadno nakazuje na lep dan...


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:37:09   
Isabellabina
Ja Krista naša punca je  čist nora na konje,ima tudi narejena izpita za jahače in lahko gre na cesto brez problema(ga mora imet ,ker je še mladoletna),naslednica pa je tudi že Karin ,samo je še premajhna za jahat,tam nekje pri 9 letih pa lahko začne.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:38:58   
Ait
Eccola...zdaj sem pa jaz na vrsti, da mal poročam kako gre Srečki user posted image - Je prejle klicala, da je prpravljena že za poseg, da pa nič ne ve, kdaj bo ..je pa prva na vrsti. Tud to je neki a ne user posted image

Drgač pa, mi2 z Izo sva fajn...vse ok...tle se na podlagi igra pa se na žabo krega, hehe.

Ko zvem kaj veš, se javim. Do takrat pa lp vsem.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:41:04   
clericv6
Aja, še to: ŠpeliG, tak način priprave hrane imajo na pediatrični v Lj in v Celju, poleg tega sem pa tudi vprašala pediatrinjo, če je to ok. Treba je samo paziti, da daš hrano (jaz jo zmešam kar z ustekleničeno vodo sobne temperature) takoj v hladilnik in da jo porabiš najkasneje v 24 urah (itak se porabi prej, če ne narediš ne vem kakšne zaloge). Na tak način sem začela delati hrano še ko smo uporabljali Aptamil 1, pa je nehala polivati. No, potem smo pa tako ali tako dobili navodila, naj uvedemo AR.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:42:08   
clericv6
Še enkrat user posted image za Srečko!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:45:56   
Isabellabina
Clericv6---kaj potem samo pogreješ s flaško vred al kako ,a ni potrebno da voda  zavre.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:49:39   
Jo@n
O Ait, lepo da si se javil. Saj veš, da smo vse v mislih s srečko in da stiskamo pesti.

Krista glede peglanja... odkar imamo sušilca sem stvari minimizirala, likam srajce od mojga pa mikice za talepš.  No, pa če je kakšna cunjica za malega malo za potegnit... Bodiji, pa mikice za doma, pa kavbojke, posteljnina ipd. gre pa kar iz sušilca v omaro. Tako likanja ne pride veliko, vseeno je nekaj srajc, ampak se moram pohvalit, da mi likanje ni zoprno opravilo. Vsaj ne tako kot kakšno sesanje al pa pucanje kopalnice...
Je pa res da sušilc prihrani čas.

Big mama, hvala za slikice konjenice, so prav fletni.user posted image  user posted image user posted image Če sem malo žleht, a zaradi teh lepih konjičkov in njihove krme ne morete na morje???user posted image  Nisem pa vedela, da mladina rabi izpit za jahača user posted image . Pa spet nekaj novega vem in sem bolj pametna.user posted image

Majček, upam da možiček ne bo preveč trpel, pa da ne boš imela dveh otrok doma.user posted image

Pri nas je vse po starem, spalni model še vleče jutranjo kitico, jaz sem že pospravila fruštek in srkam kofe, prehlad še vztraja, pričelo me je bolet še grlo, pa se pridno špricam z angalom, da preneha... Pri nas je oblačno, tako da upam na pravilno Kristino napoved po sončku. Ups, se že kaže...

Morala bi pospraviti, ker smo to čez vikend zanemarili, ampak če počakam do popoldneva bosta dva para rok več in bo hitreje... Pa imam izgovor.user posted image

Lepo se imejte!


(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:49:55   
Isabellabina
Ko sva bila midva z mojim 4 otročkom na infekcijski kliniki--star je bil 9 mesecev je dobival mleko ,mislim da je bilo navadno vsaj po okusu ampak takooo sladko ,da se je meni kar --bljak in ko sem vprašala kako da je mleko tako sladko sem dobila odgovor ,da sladkor pomirja otroke.Tolk o zdravih zobehuser posted image če v bolnišnici dobiš mleko sladko ko hudir.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 8:58:07   
Isabellabina
Jo@n----ja to je razlog ,da nismo že drugo leto šli na morjeuser posted image drugače pa ja dokler nisi npolnoleten moraš imeti izpit za jahača in lahko jahaš na konjenici in po cestah--ker če te ustavi policaj mami plača kazen ,če tega otrok nima.Drugače pa obvlada dresurno jahanje.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:09:20   
NaTaŠa*
user posted image                                                PRESREČNE MAMICE   

 

21.02.2008---->>>>
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 
   
02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm
- clericv6 (2.4.2008): Kiara 3260g, 49cm 

04.04.2008---->>>>  
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm
 

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 
    
09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 
 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): Sven 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  
 
20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       
- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm

21.04.2008---->>>>         
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm
 


24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm
 
- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   
                              
26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm
-  vanomis ( ?) : Rok, 3680g, 53 cm
                                     
                                                      user posted image :user posted image        
                                                      31:34



_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:09:48   
NaTaŠa*
user posted image




21.02.2008

 
user posted image JAKOB (1370 g, 38 cm) Katka28

user posted image ANŽE ( 1500 g, 39 cm) Katka28


28.02.2008
 
user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika


05.03.2008
 
user posted image DAVID  (1595 g , 42 cm) MARUŠKA28


15.03.2008
user posted image LAN  (3010 g , 48 cm)  Maja24-2


20.03.2008
 
user posted image LUKA  (3130 g , 50 cm) Modrookica


23.03.2008
 
user posted image EVA  (2490 g , 47 cm) Aprilska34


24.03.2008
 
user posted image NATAŠA  (3550 g , 53 cm) Violica_23

user posted image LIA  (3050 g , 46 cm) Barby78
 
user posted image NIK  (3510 g , 52 cm) Sasy20


01.04.2008
 
user posted image TOMAŽ  (3600 g , 51 cm) lepa posadka


02.04.2008
 
user posted image NELI  (2660 g , 46,5 cm) Tanja555

user posted image KAJA  (3210 g , 51 cm) Ketrin

user posted image MINA  (3530 g , 51 cm) temistokleja

user posted image KIARA  (3260 g , 49 cm) clericv6 user posted image   user posted image

user posted image MATIJA  (3565 g , 57 cm) tejč29


04.04.2008

user posted image ZALA  (3810 g , 52 cm) nana09


06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

user posted image JAKA  (4150 g , 56 cm) sončnica14


08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe


09.04.2008
 
user posted image TINE  ( 3300 g , 51 cm) Kekec in Mojca


10.04.2008

user posted image RENE  (3540 g , 50 cm) novopečena

 user posted image    MAJA  (3690 g , 55 cm) Malamaja


11.04.2008
 
user posted image MARTINA  (3650 g , 53 cm) SpeliG  user posted image user posted image

user posted image GAJA   (? g , ? cm) ppika

user posted image LUKA  (? g , ? cm) petty82

 

12.04.2008
 
user posted image BRINA (3750 g , 53 cm) sky77


13.04.2008
  

user posted image   EMA  (? g , ? cm) tana13  


14.04.2008
 
user posted image TOSJA  (3280 g , 50 cm) calena

 
     
15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

user posted image   ENJA  (4100 g , 54 cm) Jazabel

          
16.04.2008

user posted image SVEN  (2860 g , 48 cm) trnuljčica

user posted image JAKOB  (3870 g , 55 cm) Jo@n

user posted image NIK (3600 g , 53 cm) Katja271

user posted image KLEMEN (3800 g , 53 cm) aprill

 
17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image PATRIK  (3670 g , 52 cm) Jelcy

user posted image ŽAN  (3630 g , 50 cm) Majči28

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka
 
 
18.04.2008

user posted image KAJA  (2790 g , 49 cm) maxi133


19.04.2008

user posted image JERNEJ (4210 g , 56 cm) big mamma
 
user posted image KAJA  (3230 g , 50 cm) Malamalinca

user posted image ZARA  (3620 g , 51 cm) bela vrtnica

user posted image NIKOLINA  (3380 g , 50 cm) malecka 24
 

20.04.2008

user posted image MIHAEL  (4020 g , 56 cm) sirenetta

user posted image   AJŠA  (3470 g , 52 cm) Tejcha

 
21.04.2008

user posted image BLAŽ  (3395 g , 50 cm) Sandrin


22.04.2008

user posted image URS  (3370 g , 52 cm) Lubici

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

user posted image   NEŽA  (3300 g , 51 cm) cofek
 

24.04.2008

user posted image LIAM  (3445 g , 52 cm) Roberta69


25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

user posted image   TIA  ( 4060 g , 53 cm) u04111976
   
 
26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 


27.04.2008

user posted image RENE  (3730 g , 52 cm) Zokica
   

28.04.2008

user posted image   ROKO  (3530 g , 51 cm)  Shoo


05.05.2008

user posted image TIA ZOJA  (3850 g , 50 cm) pikica030407 

06.05.2008

user posted image VID  (3410 g, 50 cm) srčekgirll

user posted image ROK  (3680 g, 53 cm) vanomis


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:10:54   
trnuljčica
Jutro,
celo jaz bom sedaj kaj zjutraj napisalauser posted image . Mali škrat spi, saj se je zbudil pred njegovo uro in sedaj ko obvladamo uspavanje je 1A.user posted image

Glede hrane, zjutraj sem mu dala 165 Bebe 2, spil je 140 in po pol ure polil... Ma meni se dozdeva, da mu Beba 2 ne odgovarja. Bom kar možeka poklicala, da se na poti domov ustavi v Mulerju in kupi zopet 1. Z njo nismo imeli težav... Priznam, da se mi v tem dežju ne da laziti v mesto. Nisem pa vedela, da se na dvojko prešalta šele, ko se obrok zamenja z ghuser posted image .Naš še razen pol žličke pretlačenega pireja (brez mleka) ni nič pojedel. Noče še odpirati ust. Je najina pediatrinja v dolgi bolniški, menda operirana na hrbtenici, nadomestna pa ga je le cepila, ostalo pa nič...user posted image Hvala bogu za forumuser posted image Punce zlate ste.

Srečka ne ga sračkat, vse bo ok...veš koliko pesti se zdajle stiska... velike in male.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa bo menda zvezdicauser posted image


(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:12:00   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    
      
4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm
            
5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g
         
6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    
 

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm
 

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
 
 
user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesecev- 6000 g, 63 cm


user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
 

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    
 
     
 user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
 

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     
     
user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 
  
   
 user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm

 
user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   
 
user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
 
 
user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  
  
 
user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm


user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 


user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm


user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 
 
 
user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm


user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm


user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

 
user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm
 
user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm
 
 
user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

 
user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm


user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  
 
user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm
 
user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
 
      
user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm


user posted image




_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:13:57   
Isabellabina
Hja zdajle sem malo gledala nazaj in vidim da tam kjer piše ---objave  imam že kar nekaj strani napisano isto številko.Kako se pa to šteje ,ma ni mi nič jasno

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:14:02   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma


Ali pa bo že dovolj velik --6 mesecev ,da dobi navadno mlekouser posted image



Big mamma, a si ziher da lahko pri 6m že kravje mleko, jaz sem brala da ne do 12m, prej lahko daš mlečne izdelke (sir, skuta, jogurt).

Sicer pa imaš veliko izkušenj in če tvoji korenjaki nimajo težav, verjetno res ne bo problema.

Jaz pa imam jutri naročeno patronažno, da mi razloži tole znanost o uvajanju...

Verjetno sem čudna, ampak jaz bi ga še kar izključno dojila... Tako pa se zavem, da naš user posted image  raste in se počasi osamosvaja od mene... Saj je prav tako, in naši dojenčki bodo kmalu postali otroci. Se me je pa ta bližajoči se prehod na GH veliko bolj "čustveno dotaknil" kot npr. prehod iz košare v športni del vozička. Kaj hočemo, mame smo pač čustvene...

Mislim, da se nekdo v spalnici prebuja. Čavbav!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:14:37   
NaTaŠa*
user posted image


22.04.2008

user posted image URS  (3370 g , 52 cm) Lubici user posted image user posted image

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

user posted image   NEŽA  (3300 g , 51 cm) cofek

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 5.MESECEV
 



_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:15:43   
Krista28
Big mamma, veš da imaš prav fajn otroke....pa user posted image user posted image vama oz. predvsem tebi da sta jima tak vzor in jih lepo vodita.....

.....Te dni, ko je bil od prijateljice brat na nitki za življenje (ko je zapeljal iz dvorišča, sredi dneva, ga je mimoidoči, ki se je ustrašil avta, zaštihal diretno v pluča in trebušno prepono...)me je prav spravilo k razmišljanju o tem, kako  so nam otroci res dani v varstvo in vzgojo in kako si moramo v glavo vtepst, da damo čim več od sebe in hkrati ničesar ne pričakujemo....ampak se mi zdi, da smo vse mame mal "posesivne" oz. si jih po malem lastimo. Razmišljala sem o tem, kako sicer zdaj ne spimo, ampak so malčki vseeno zraven nas in vemo kako se počutijo......ko bodo "veliki" pa isto ne bomo spali, pa tudi ne bomo vedeli točno kako jim je.......

Nč grem, ker sm kr mal zatežila...user posted image


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:16:12   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Hja zdajle sem malo gledala nazaj in vidim da tam kjer piše ---objave  imam že kar nekaj strani napisano isto številko.Kako se pa to šteje ,ma ni mi nič jasno


Vsakič ko napišeš post se ti prišteje štev. postov in je pol na vseh straneh isto


Aja Srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   RE: Aprilski srčki 2008
22.9.2008 9:23:13   
Isabellabina
Jo@n----nisem ziher ,ker tega tako kmalu nisem pri nobenmu rabla ,jaz sem začela tam od 9 meseca dalje samo sem dajala pol-pol,samo sem gledala kako draga je ta zadeva in glede tega ,da če poje 180 ml,je potrebno dat 6 meric v flaško samo tega prahu ni veliko noter in to bo šlo po denarju.Jaz upam ,da bom čim dlje lahko dojila--sedaj črpala ,ker me je tudi danes odrival in ni hotel povleči.Imam pa tukaj sosedo ,ki je dajala prav mleko izpod krave ,samo je vedno kmet pomolzel vedno eno in isto kravo ,že pri 4 mesecih pa ni bilo nikoli nič narobe.Kaj pa vem ,no jaz prav od krave še nebi dajala je le se mi zdi malo drugačno kot pa tisto ,ki je že v tetrapaku.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?