cebrca
|
Evo mene! Mami je HB u redu, dobila veliko injekcij proti bolečinam, izvidi še kar u redu. Bilo pa naj bi nekaj podobnega kot zastrupitev s hrano, oz niso vedeli točno povedati. V glavnem smo se vsi malo umirili, mami mora pa malo počivat. IZVIRNO SPOROČILO: betty katero kozmetiko uporabljate za po kopanju? katere kreme? jst bi rabila nekaj, da bi boljs in dlje casa disalo? imam nivea kremo, mleko, pa bubchen soft kremo. sploh se ne znajdem koliko in s katero kremo ga namazat. patronazna mi je rekla naj uporabljam bolj mastno kremo in ne mleko. ni pa povedala katero. Kar se tiče kozmetike imam doma kremic in tekočih mil samo tiste, ki so jih prinesli za darilo (pa je večina Bubchen). Drugače pa sem zaprisežena uporabnica JUST-a in zato to uporabljam tudi za Ivana. Sicer zelo pazim da v majhnih količinah. Ga pa namažem s slezenovčevim mlekom, ker je zelo prijazen za kožo in blag. S kakšnimi hudo mastnimi kremami jaz ne bi pretiravala. So nas opozorili v MŠ in potem še patronažna, da preveč mastna krema otročku preveč zapre kožo in bolj priporočajo olje v kopel kot pa potem kremo. Jaz mu dam oljček in milo v kopel samo 1x do 2x na teden, drugače pa samo vodo! bella02 a te smem vprašat konkretno od kje si, če za krst spadate pod Sostro!? naty13 Ivanu sem tudi dajala na nogice dvojne štunfke pa še copatke čez, pa je bilo še slabše. Zdaj mu oblečem bombažen pajacek, čez pa bombažne žabice pa brez vogavičk ali copatkov pa je bolje. Ko ga preoblačim so nogavičke vlažne nogice pa zadovoljivo tople. V ležalniku ga pa z dekico pokrijem po nogah. Nočno previjanje ga ne prakticiram, razen če se mi pokaka na rokah. Sem ga ene parkrat previla od 3h ko se je zbudil, pa sem skoraj čisto plenico vrgla v koš. Je v isti plenički od 22h do 6h zjutraj, pa je še takrat skoraj prazna. Široko povijanje pri oblačenju, meni se vedno zbudi preden sploh pridem do plenice, torej ni razlike, če ga imam 5 minut več na previjalni! tejkaz in Zoja Miša dobro opravite pri G. tejka za popek bi pa definitvno šla k P. Ivan ima samo bolj temnega pa je P že spraševala, če je vedno tak! Bi se vam z veseljem pridružila na večerni čvek, pa je ravno takrat najbolj živahno. Jemo podiramo kupčke, se kopamo, pogovarjamo smejimo. Potem pa zaspi kot pokošen ob pol desetih! Prej pa ni variante da gre spat! Mami pa potem hlastne po večerji in pade v posteljo! Se vidimo jutri zjutraj!