|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:03:49   
Jo@n
Čakam patronažno, pa nje od nikoder... Je poklicala, da so jo user posted image  zasuli, če se lahko oglasi jutri user posted image . Ja, ni blema, saj imamo cajtuser posted image .

Sedaj greva pa malo na zrak, je J že čisto tečkast, ko čaka dopoldanski dremež.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:06:40   
katka28
Posadka: objektivi in dobri aparati niso vse . Vazno je, da je srce pri objektu, ki ga slikas in to premores ti 100% moj pa je bolj len za te stvari in ga je ttreba res skoraj tepst, da se potrudi....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:11:37   
clericv6
A patronažna pride tudi pri uvajanju GH???? Jah, očitno so v Celju narejeni bolj na pišmevuh, ker do nas ni nihče prišel potem, ko je bilo prvo kopanje (ki je bilo v bistvu že drugo, sem jo kar jaz skopala, ker patronažna ni imela časa do ne vem kdaj).  Važno, da imamo pediatrinjo v redu, pa čeprav nas prestavljajo user posted image  Saj zato imam pa vas, da vas kaj vprašam.

Očki: se popolnoma strinjam, da opravijo svoj delež. Saj so tudi oni starši, pa še rodit jim ni bilo treba user posted image . Jaz od user posted image  pričakujem, da opravi 1/2 gospodinjskih del in da se veliko igra s Kiaro. Pa ko je doma, se tudi previjanje ipd porazdeli. Aja, saj me smo itak na porodniški user posted image .


(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:24:52   
Isabellabina
Ja pri nas patronažna pride med 5 in 6 mesecem.Pri vseh otrokih je prišla in sem jo ravno v soboto spet srečala na konjenici in je rekla da se bo kmalu najavila.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:27:40   
u04111976
Pozdravljene, sem začela pri koncu.

Cleric - v Celju imamo tako nareto, da moraš pokllicat, ko je otroček star 5 mesecev, pa se spet oglasi tista patronažna, katera je bila že pri kopanju.


Ostalo še malo preberem, pa potem komentiram. Zdaj sem on line - non stop. Hvala bogu!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:28:01   
katka28
Pri nas imamo tudi zelo prijazno patronazno, ce bo jo poklicala kadar koli bi nasal cas in prisla. Ampak na sreco je ne rabim. Tudi pri uvajanju GH sem mislila kako bo to hudo pa je prejsnjic fizioterapevtka poskusala in sem videla, da tako je kot delam cisto prav. Ko bomo zagrabili bomo...user posted image dokler nimamo zobkov se ne sekiram....

Je pa res kot pravi clericv6: v celju so bolj ''zasedene'' in nimajo casa....katera pa je tvoja pediatrinja ???

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:31:43   
simvir
Čao punce!

Nisem nič brala za nazaj, ste kar nekaj naklofaleuser posted image .
Pri nas je spet delovno, no včeraj je bilo. Smo kar na hitro se zmenili in včeraj postavili ostrešje na delavnico. Je majster hotel nekaj pripravljati, pol je pa možu relek, ja če dobiš še kakšnega, bomo kar gor postavili. Na srečo smo jih dobili dovolj in je kar veliko delo za nami. Jaz sem pa filane paprike nardila za delavce.

Nile imaš odgovor na ZS, upam, da nisem prepozna.

Patronažna - pri nas pride, če jo pokličeš, tudi ponekod drugod je tako. Ker tega v prvo nisem vedela je nisem klicala, zdaj je verjetno pa tudi ne bom, bomo kar sami začeli.

D

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:32:53   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ja, Nile, čajčkam, jem vitamine (že od user posted image ), si nalivam fiziološko (upam da J ne bo hud, ker je bila kupljena zanj), mažem se s kapljicami od Justa... Ko oddelava P bom šla pa še po Sinupret v lekarno, ker je zeliščno, ne bo problema za user posted image , odpira in čisti sinuse, ki so pri meni tudi zapackani. Včasih se je prehlad pri meni kazal le z zamašenim nosom, zadnje čase pa imam polno celo glavo, bolita pa me zraven skoraj obe čeljusti... Ah, emšo...

Pridna, pridna! Tako je tudi pri meni zadnje čase, zgleda da je res EMŠO kriv user posted image

Sem šla pa na net gledat za tele kapljice Sinupret, pa piše: Kapljice Sinupret vsebujejo 19 % (VN) etanola (alkohola)
Pol bosta pa najina user posted image mal zadeta, a?




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:33:56   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Ostalo še malo preberem, pa potem komentiram. Zdaj sem on line - non stop. Hvala bogu!

Oooo, Urška, lepo da si spet z nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:35:28   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Nile imaš odgovor na ZS, upam, da nisem prepozna.

Hvala! Sem današnji obisk pri dermatologu skenslala, ker sem jaz čist adijo, mož dela, pa tudi sine ni prav zelo pri zdravih. Ga bom prenaročila. Sem pa komaj uspela nekoga dobiti na telefon - ah, tole zdravstvo.


(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:44:26   
katka28
Punce pa kaj je zdaj to, malo hladni dnevi prihajajo ve boste pa vse bolane user posted image pri nas na sreco se vse bp upam, da bo tako ostalo za ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da prehlad mine tako hitrom kot je prisel. Pa se predlog otroke pustite z mozekim pa pojdite malo v savno user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:56:27   
modrookica
Zdravo!
Že celooooo večnost nisem bila tu gor, zdaj pa mi je moj mali sonček, ki je zdaj star že 6 mesecev dal nekaj minut pavze, da sem vsaj eno malenkost prebrala kaj kej čvekate. Vidim da sem čisto ven padla :)).
Tudi mi se ukvarjamo z uvajanjem GH in moram pohvaliti našega Lukca, da ful pridno je, tudi zbirčen ni. Ima pa pri šestih mesecih samo 6800g - kar je malo na spodnji meji (pridobi samo 300g na mesec) ampak pravi pediatrinja, da še ni panike :)). Je pa ful ful ful ful živahen in zahteven, tako da mi skoraj ne da dihat. Rad bi samo sedel, pa kar na nogice se postavlja, pa ne bi se sam zamotil z vsemi igračkami, ki jih ima, ampak mora biti neprestano v družbi, mami pa tako ne naredi nič in potem zvečer, ko zaspi pridejo na vrsto pospravljanje, pomivanje, in še in še....ampak ko se mi na ves glas zasmeji, pa me mine vsa utrujenost in si ne morem kaj, da se ne bi nasmejala.

Nič bodte še naprej fajn, jaz pa grem kaj narest, če bo mali še malo spal (kar je čisti čudež :))


(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 11:56:51   
katka28
Punce pa se en clanek, ki nam zna priti prav v zimskih dneh:

Dojencek na mrazu:


Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozičku dovolj toplo? Kako bo dojenček prenesel razliko med toplim stanovanjem in mrazom zunaj? Grobo merilo, koliko naj bo oblečen majhen otrok in dojenček, starejši od štirih mesecev, je, koliko smo se oblekli starši. Seveda pa je treba upoštevati, da bo zeblo dojenčke in malčke, ki še ne hodijo, bolj kot nas odrasle. Zato dodajte še nekaj oblačil.
Kapa, rokavice, nogavice in šal Najbolj pozorni bodite na oblačila za mraz pri dojenčkih, mlajših od šest mesecev, saj imajo drugačno razmerje med površino in težo telesa in se veliko prej podhladijo. Povrhu vsega se še ne tresejo od mraza, da bi tako dvignili telesno temperaturo. Zato potrebujejo precej več oblačil kot odrasli. Dojenčki bi morali nositi kapico že, ko postane samo malo hladno. Dojenčki imajo namreč v primerjavi s telesom zelo velike, gole glavice. Skozi glavo izgubijo kar 25 odstotkov telesne temperature! Ko prične zmrzovati, bi morala kapa pokrivati tudi dojenčkova ušesa. Dojenček bi moral nositi rokavice, tople nogavičke in škorenjce in šal okoli vratu. Če pa piha leden veter ali če je zares zelo mrzlo, mu ovijte šal visoko čez obrazek. Lahko mu spletete celo »maskirno« kapo. Na vsak način pa poskrbite, da ima nosek prost! Prevleka za voziček Če sneži ali če pada leden dež, je prozorna plastična prevleka za voziček odlična rešitev, saj bo otrok ostal pod njo suh, povrhu vsega pa je pod prevleko zrak toplejši. Toda celo otrok, ki je zelo dobro zaščiten pred mrazom, ne bi smel ostajati zunaj dolgo časa. Ne računajte, da bi, na primer, smučali, dojenček z varuško pa več ur »čakal« ob vznožju smučišča. Odejica Če je mrzlo, je bolje, če je dojenček pokrit z več lahkimi (po teži) oblačili in odejicami, v katerih se lažje giblje, kot pa z manj, toda težkimi in utesnjujočimi oblačili in odejami. Vsaj ena izmed odej naj bo volnena ali iz kakšnega izmed novih umetnih materialov, ki jih uporabljajo planinci in športniki pozimi. Zelo primerni so smučarski pajacki za dojenčke. Najboljši so tisti, ki imajo v enem zaščitene tudi nogice. Za večje dojenčke, ki pa še ne hodijo, so primerni škorenjci iz enakega materiala, kot je smučarski pajac. Pomembno je tudi, da je dno vozička, v katerem je položen dojenček, toplo izolirano. Če se vam zdi, da ni dovolj toplo, položite na dno najprej prešite odejice, čeznje pa zložite še tople volnene odejice. Dobra ideja so tudi zimske vreče, ki jih imajo nekateri vozički že v osnovni ponudbi, lahko pa jo tudi dokupite ali sešijete sami. Za dojenčke so primerne zimske vreče s kapuco, ki še dodatno ščiti glavico. Večji dojenčki pa z njo najbrž ne bodo zadovoljni, ker jih omejuje v gibanju in ker zaradi nje manj vidijo.     Hrana Dojenček bo pred mrazom bolje zavarovan, če je pred kratkim jedel, saj na mrazu telo porabi veliko kalorij že samo zato, da obdrži telesno temperaturo, ki pada. Ne pozabite na to, če otroka še dojite. Če bo jokal, je najbrž spet lačen; precej prej kot ste pričakovali. Če bo otrok pojedel ali popil nekaj toplega na mrazu, je to seveda zelo dobrodošlo, toda samo zato, ker sta pijača in hrana topla, otroku še ne bo prav dolgo toplo. Večji pomen kot toplota zaužitega imajo zaužite kalorije. Ker pa vemo, da materino mleko ni zelo kalorično, se lahko zgodi, da bo treba dojenčka kmalu spet podojiti. Suha oblačila Mokra oblačila je treba dojenčkom in otrokom preobleči takoj! Malčkom, ki se na snegu premikajo sami, obujte tople škornje, ki naj bodo dovolj veliki, da bo v njih še nekoliko zraka, saj bo še dodatno toplotno izoliral otrokove nogice. Ker so otroške nogice majhne in zato njihovi škorenjci nizki, čeprav jim segajo do srede meč, je zelo koristno, če jim obujete še nepremočljive gamaše. Na prodaj so tudi otroške gamaše. Tako se jim sneg ne bo vsipal za škornje.
Pri manjših dojenčkih pa skrbno preverjajte, če ni ušlo kaj izza pleničke in premočilo oblačila. V mokrih oblačilih jih bo zelo zeblo. Zato je dobro, če imate ob odhodu na mraz s seboj vedno tudi rezervna oblačila in celo odejice. V avtomobilu V avtomobilu ali avtobusu je treba dojenčke in otroke vedno vsaj delno sleči, da se ne pregrejejo! V avtobusu, kjer pogosto pihajo klimatske naprave, je koristno, če ima dojenček dve kapici: lahko bombažno, ki ostane na glavici, in drugo, toplo, ki mu jo snamete. Enako velja v trgovinah, ki jih obiščete pozimi. Ko vstopite v trgovino, je treba dojenčka razpeti in razkriti. Koža obraza Če je vetrovno, dojenčku zaščitite kožo na obrazu z nežno vlažilno kremo, ker mu bo sicer verjetno pordela in razpokala. Zakaj pa dojenčku prične na mrazu teči iz noska? Zato, ker so drobcene dlačice v nosu, ki običajno zadržujejo drobcene kapljice vlage iz izdihanega in vdihnjenega zraka, na mrazu začasno paralizirane. Kapljice torej zdrsnejo iz noska. Ko boste spet notri, bi mu moralo prenehati teči iz nosa! Dokler pa ste zunaj, je koristno, če dojenčka namažete pod noskom z nekaj več kreme ali z vazelino, da bi preprečili vnetje kože. Ozebline Običajno mislimo, da so ozebline poškodba, ki doleti samo ljudi, ki so po nesreči predolgo izpostavljeni mrazu. Toda za dojenčke sploh ne velja, da bi morali biti izpostavljeni izjemnim okoliščinam, da bi dobili ozebline! Ozebline lahko dobijo zelo hitro. Najbolj izpostavljeni deli telesa so nos, uhlji ter prsti na rokah in nogah. Prizadeti del telesa postane najprej zelo mrzel, potem bel ali rumenkasto siv. To je znak ozeblin. Ozebel del telesa je treba takoj ogreti. Najbolje je, da si odpnete srajco in otroka kar oblečenega položite na golo kožo. Zapnite srajco in druga oblačila. Potem ga tako prižetega k sebi takoj odpeljite do najbližjega zdravnika ali, še bolje, bolnišnice!
Če je bil otrok predolgo izpostavljen mrazu, bo njegova telesna temperatura verjetno padla pod običajno. Če se zdi dojenček na dotik preveč mrzel, ne izgubljajte niti trenutka. Hitro k zdravniku. Ne smučajte z dojenčkom! V zelo mrzlem in vetrovnem vremenu zato z dojenčkom ne ostajajte zunaj dolgo, če pa že, naj bo zaščiten s toplimi oblačili, suh, sit in z zaščiteno kožo obraza. Smučanje z dojenčkom v nahrbtniku, ki je še zlasti všeč nekaterim mladim očetom, torej nikakor ni varno niti odgovorno: zaradi padcev smučarja (dojenčka bo pri tem v loku katapultiralo iz nahrbtnika) in zato, ker se lahko podhladi ali celo dobi ozebline. Takšni primeri so se v Sloveniji že zgodili! Prav tako za majhnega dojenčka ni primerno sankanje, ker vedno obstaja možnost, da se s sanmi prevrnete in dojenčka poškodujete. Za dojenčka sankanje sploh ni zabavno. Sončne opekline na snegu Najbrž ni Slovenca, ki ne bi poznal nevarnosti zimskih sončnih opeklin. Pa vendar tu in tam pozabljamo, da je otroška koža veliko nežnejša od naše in da lahko dojenčki in otroci dobijo opekline že na božičnem, ne le na marčevskem soncu. Sneg odbija sončne žarke zelo dobro, kar 85 odstotno! Dojenčki lahko v zasneženi pokrajini dobijo opekline celo na dan, ko je sonca komaj kaj. Zato jih raje zaščitite s primerno kremo in še s senčnikom na vozičku. Tako jim boste vsaj delno zaščitili tudi oči. V stanovanju Pozimi naj bo v stanovanju, kjer je dojenček, od 22 do 24 stopinj čez dan, ponoči pa od 18 do 20 stopinj. Če je topleje, bo topli zrak poškodoval nežno sluznico nosa in dojenček bo postal občutljivejši na prehlad. Koža se bo izsušila in postala boleče napeta ter celo razpokana. Če se vam zdi, da je dojenčkova spalnica zvečer mrzla, mu lahko posteljico ogrejete s termoforjem, ki ga morate umakniti, ko položite v posteljico dojenčka- zaradi možnosti opeklin. Flanelaste rjuhe so odlična rešitev za zimo, saj ostanejo tople na dotik tudi, če v sobi sicer ni toplo. Za majhne otroke in dojenčke so spalne vreče pozimi boljša rešitev kot odejice, ki jih lahko ponoči razbrcajo. Koliko bi moral biti dojenček pokrit med spanjem? Ker je ponoči hladneje kot podnevi, naj bo pokrit z eno odejico več. Poleg tega se ponoči metabolizem upočasni in zato potrebujemo debelejšo odejo. Nikar pa dojenčka in otroka v najboljši veri, da je to dobro, ne pokrivajte več, kot je potrebno. To je zelo pogosta napaka mladih staršev. Dojenček, ki mu je vroče, se pogosteje zbuja, joka pa tudi zato, ker je žejen in ne lačen. Če ima dojenček ponoči od potu zlepljene lase na zatilju in ob sencih, potem mu je prevroče. Suha koža Večina ljudi meni, da imajo pozimi suho in razpokano kožo zato, ker je zunaj mrzlo in vetrovno. Napaka! Odrasli, malčki in dojenčki imamo suho kožo predvsem zato, ker je pozimi v stanovanjih vroč in suh zrak. Zato je zelo koristno zrak vlažiti. Najboljši so vlažilci zraka, lahko pa uporabite tudi vlažne brisače ali posode z vodo na radiatorjih (nikoli v dosegu malih rok!) Pomembno je tudi, da dovolj pijemo. To je še zlasti pomembno za dojenčke in malčke, ki žeje še ne znajo izraziti. Koristno je, če dojenčke in malčke po kopeli namažete z vlažilno kremo po vsem telesu. Ko pa jih kopate, uporabljajte čim manj mila, saj milo kožo izsušuje. Enako seveda velja za peneče kopeli. In še nekaj! Premislite, ali ne bi nekoliko znižali temperaturo radiatorjev. Če nimate doma nekajtedenskega dojenčka, res ni potrebno, da je zelo toplo. Veliko bolj zdravo je obleči nekaj lahkih (po teži) in udobnih oblačil, kot pa živeti v kratkih rokavih a v nezdravem stanovanju!
Članek objavljen v Moj malček, januar 2006

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:07:19   
katka28
Pa se misel, ki mi je zelo vsec:


Nikoli ne hrani ničesar za neke posebne priložnosti, vsak dan v tvojem življenju je poseben!

Berem več, čistim manj. Sedim na terasi in uživam v razgledu, niti plevel v vrtu me ne moti. Manj časa preživim v in za službo. Dojela sem, da je življenje v bistvu celota, izpolnjena z užitki, ne pa namenjena preživetju. Ničesar več ne hranim. Vsak dan uporabljam svoje kristalne kozarce. Odvržem svoj novi pulover, ko grem v trgovino in si zaželim novega. Ne hranim svojega najboljšega parfuma za posebne prilike, uporabim ga kadarkoli si ga zaželim.
Moti me, ker sem se nehala srečevati s svojimi dobrimi prijatelji, s katerimi sem se nekoč želela pogovarjati. Moti me, ker nisem napisala pisma, katerega sem mislila poslati, pa sem si takrat rekla, da ga bom enkrat v teh dneh. Moti in žalosti me, ker nisem rekla svojim staršem, možu, sestri/bratu in otrokom bolj pogosto, kako rada jih imam. Sedaj poskušam ne zamuditi, hranim ob strani le tisto, kar lahko obogati naše življenje s smehom in radostjo. In vsak dan si rečem, da je danes poseben dan.....vsak dan, vsaka ura, vsaka minuta je posebna.


(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:13:01   
katka28
misa79: spet nova clanica?? Ja super vedno vec nas je user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:28:25   
clericv6
Urška, Katka in ostale: hvala za info. No, nam ni nihče rekel, naj pokličemo, ampak saj tudi ni panike. Zaenkrat nam gre prav dobro user posted image , tako da kar trkam na les. Katka- hvala tudi za članek, take stvari vedno rada berem. Edino skeptična sem glede kože- kaj ni rečeno, da se dojenčke NE maže user posted image  No, je pa res, da ima Kiara suho kožo, tako da ji dam kar olivno olje (par kapljic) v vodo za kopanje, pa je potem v redu. Kopamo jo pa vsake par dni, ne vsak dan, pa tudi uporabimo kalorifer.

Modrookica: user posted image  za Lukca, ki rad je gosto hrano. Jaz sem tudi ZAENKRAT (vprašajte me čez kak mesecuser posted image ) čisto navdušena, zelo rada ji sama pripravljam kašice (ponavljam- vprašajte me kasneje user posted image ) in medtem mi vedno po glavi hodi tista pesmica iz stare Frutkove reklame: lupimo in čistimo, ribamo sekljamo... user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:29:48   
clericv6
Aja, Katka: naša P je dr. Kosi. Do zdaj smo jo imeli samo enkrat zaradi dopustov, ampak si je res vzela čas in tudi Kiari je bila všeč user posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:30:48   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6
in medtem mi vedno po glavi hodi tista pesmica iz stare Frutkove reklame: lupimo in čistimo, ribamo sekljamo... user posted image


...pasiramo kuhano vam damo user posted image user posted image ja vcasih so se znal kaksne reklame delat

al pa CIK-CAK zajcki z njimi sem pa jaz odrascala in hodila spat .....dobri stari casi

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:33:42   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Aja, Katka: naša P je dr. Kosi. Do zdaj smo jo imeli samo enkrat zaradi dopustov, ampak si je res vzela čas in tudi Kiari je bila všeč user posted image .


Mi mamo tudi Kosijevo in je super zdravnica ( sem jo ze poznala od prej, ker je bila od mojega sefa VD tasca- no zdaj ni vec user posted image ), je pa res, da ko so bili dopusti nas je imela druga zdravnica, da nam je dala pikico. Zdaj pa cakamo oktober, da dobimo se tretjo dozo potem pa menda mir za nekaj casa

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:34:32   
SpeliG
Modrookica, lepo da si se spet mal oglasila in da se imate fajn. Tudi naša je tko živahna, da sem zvečer kar utrujena, pa ne zdrži doljo sama z igračami ampak mora mami vsaj sedet zraven pa kaj brat, da ima družbo.
No, vsaj noči so mirne, HB.

Sinska, midve z Martino sva precej same, očka se vrača domov sicer različno, čeprav ima službo do 15. Ampak lani smo kupili hišo in ker je vedno nekaj treba zrihtat je pač treba še kakšen dodaten evrček zaslužit... Tako smo običajno kompletni nekje okrog 17.30 ure, včasih prej, včasih kasnej. Dela za avtomehanika pač nikoli ne zmanjka, če le želi delat...

Sem pa razmišljala ob tej tragediji, ko je sin umoril starše kako je to kruto. Sicer smo iz istega kraja ( druga vas), ampak jih ne poznam; a ni žalostno da roko nate položi tisti, ki si ga rodil in ga ljubiš bolj kot vse...Nepredstavljivo, res.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:39:23   
lepa posadka
UUUU - jesenske barve na forumu - juhuhu.

Sicer pa sem hotela samo tole delit z vami.
Sva jedla frutka - jabolko, višnja... nekako so mu kisli okusi všeč. Je pojedel skoraj pol... potem pa sem sebi anredila jogurt, pa da bom stresla krispije not in je kar odprl usta... jaz pa od samega navdušenja poturim žličko kar njemu. Je pojedel skoraj pol... tiste k ste bolj an tekočem... od kdaj naprej so jugurti na jedilniku?

Tukaj pa je slikica - upam, da bo uspelo limanje :-)

user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:39:38   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG


Sem pa razmišljala ob tej tragediji, ko je sin umoril starše kako je to kruto. Sicer smo iz istega kraja ( druga vas), ampak jih ne poznam; a ni žalostno da roko nate položi tisti, ki si ga rodil in ga ljubiš bolj kot vse...Nepredstavljivo, res.


To se tudi jaz sprasujem kaj se mora cloveku v glavi premakniti, da sploh naredi kaj taksnega.


Sva ravno z mojim imela vceraj debato od koga so bolj otroci od mene ali od njega. On trdi, da so od obeh enako jaz pa se s tem nisem strinjala in sem mu povedala, da sem jaz kakor koli se on ukvarja z njima bolj navezana nanju saj sem ju ze v trebuscku nosila okoli pa v porodnisnici sta bila moja, ko je on imel druge opravke pa na zalost nisva nikamor prisla... na koncu pa sem popustila in rekla ja od obeh so enako user posted image ( ceprav vem da niso user posted image )

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:40:57   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

UUUU - jesenske barve na forumu - juhuhu.

Sicer pa sem hotela samo tole delit z vami.
Sva jedla frutka - jabolko, višnja... nekako so mu kisli okusi všeč. Je pojedel skoraj pol... potem pa sem sebi anredila jogurt, pa da bom stresla krispije not in je kar odprl usta... jaz pa od samega navdušenja poturim žličko kar njemu. Je pojedel skoraj pol... tiste k ste bolj an tekočem... od kdaj naprej so jugurti na jedilniku?

Tukaj pa je slikica - upam, da bo uspelo limanje :-)

user posted image


Jogurte lahko je, ce so mu vsec brez problema. user posted image user posted image tomaz le tako naprej


Uuuu komaj napisem post stisnem f5 pa so tu ze nove barve...super

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:53:37   
clericv6
UUUUUU, super, jesenska podoba! Mi je všeč user posted image . Vidim, da smo vse več ali manj začele z GH. Katka: a vi tudi čakate na tretjo pikico, mi tudi. Se pa strinjam, da sta fantka bolj tvoja, tudi kasneje bo najbrž tako (fantki- mamice, punčke- očiji). Mi je user posted image  rekel, da je prav vesel, da imava punčko, ker ko se bova midve skregali, ko bo večja, bo on glavna faca user posted image . No, pa nekaj je gotovo na tem. Sicer je pa še vedno najbolj moja in je ne dam!!!! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: Aprilski srčki 2008
23.9.2008 12:55:29   
misa79
Pozdravljene čvekiceuser posted image .

Ja, še ena, ki je na poti, da postane odvisnica od RR. Krive pa ste veuser posted image , ker ste same pozitivke, polne dobrih nasvetov in vas je res lepo brat.
Mi imamo doma aprilskega srčka z imenom Miha (16.4.2008), mere pa so:
-rojstvo: 3580g 54cm
-1mesec: 5125g 59cm
-2meseca: 5750g 60cm
-3mesece: 6410g 62cm
-4mesece: 6970g 66cm

V petek imamo že tretje cepljenje in drugi koktejlček rotarixa. Do sedaj ni bilo reakcije in upam, da bo tako tudi zdaj.

Drugače pa imamo zelo podobne težavice kot ve in je zelo fino slišat, kako jih premagujejo drugi.

Pa tudi dva zoba že imamouser posted image in grizemo mamo pri hranjenjuuser posted image .

Upam, da se zdaj večkrat oglasim, saj vidim, da ste vesele novink.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?