Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upam, da so bili to stranski učinki, ker je tudi kakal precej več (3x, ponavadi 1x na dan). Danes je spet normalno.
Pa si je tudi še ne želim, test pa vseeno moram kupit, ker sva prvič po porodu brez zaščite in ne bi rada, da izvem za kako nosečnost v 4. mesecu kot ena moja znanka, ki je tudi prvega dojila... Sicer pa je pri meni M dobra zato, ker imam vsakič po njej kako kilo ali dve manj kot prej. Nek pritisk popusti izgleda...
, ko ne objavi romana
...tko da ste si lahko mal odpšočile od branja mojih postov
Bi pa z veseljem tudi vašo pupo spoznal
debato užgala. Dobila sva spet eno škatlo cun od Tadeja, tko da je bil oči ful vesel k mami ni nč zapravlala, je kupla sam nujne stvari - plenice.
en debil, naj zagleda in začne bremzat na polno, ga začne zanašat k je bla mokra cesta. Jest sam nogo iz gasa dol in sam molm da mi nov poču direkt v vrata in Jakata. Hvla bogo se je 10 cm prej ustavu. In to ni vse kreten je mel otroka v avtu starga približno 1leto in tko nori po cesti. Bi ga kr počla. Jest sm se pol kr tresla in pizdila ne veliko, Jaka pa je ksreči vse prespal.