gajka
|
Se še jaz malo javljam. Vidim, da vas je dež notri zadržal in pridno čvekate. Midva sva dobro nazaj od P, smo imeli UZ kolkov. Seveda je vse b.p.! Sploh ne vem, zakaj sem pred porodom kupila celo povijalne plenice, pa jih še enkrat nisem iz omare potegnila. No, ja, je itak bolje tako, kajne? Drugače pa je Rok dobil soor po jezičku in že 2 dni pridno uporabljamo Daktarin gel. Se je prav poznalo, da ga nekaj matra, ker se že nekaj dni ponoči ful pogosto zbuja, danes pa je končno že spet spal dobre 4 ure v kosu. Upam, da se čim prej pozdravi! Zoja Miša - in vsa čast za toliko pozitivne energije! Pablo - lepo, da me pogrešaš, ampak saj se samo včeraj nisem javila. Pa za jedilnico. Midva še vedno nimava jedilne mize in stolov ter elementov v dnevni. Naju je Rok takrat malo prehitel, zdaj pa tako težko po salonih hodiva. tejkaz - za uživanje v vožnji! Boš videla, kako je človek neodvisen, ko ima izpit in ni treba nikogar prosit, da te kam pelje. Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni Jaz je še nisem dobila. Pa je Rok star že 2 meseca in 10 dni. Saj tudi prav, ker še ne nameravam kar takoj začet delat na naslednjem . Kaj delate medtem ko hranite svoje otročičke? Jih samo gledate in opazujete ali kaj? Včasih se pogovarjam z njim in ga vzpodbujam, včasih sem tiho in ga samo gledam, včasih gledam TV, surfam po netu, se pogovarjam z ... Pa še Rok 15 min nazaj na igralni blazini:
< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2008 12:43:33 >
|