|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako povečati količino mleka
26.9.2008 7:56:58   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

mazala.
Dojila sva se pa na pol ure do njegovega 8 meseca.
Do njegovega 14 meseca pa sva se dojila po vsakem obroku in ponoči na  1-2 uri



zakaj pa na pol ure? Samo vprašam.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako povečati količino mleka
26.9.2008 9:02:39   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Carmenka

Pozdravljena!

Mene so bolele bradavice 2 meseca in 6 dni, bolečina je bila huda tako da sem bila cela v krču prvih par minut, potem so bolečine dobesedno čez noč izginile. Tudi sama sem imela bolj malo mleka, potem sem pa začela res ogromno pit (cca. 6-7 litrov na dan) in se je zelo poznalo, tako da moja ni nikoli dobila umetnega mleka.

LP Karmen


Karmen - točno tako zgleda pri meni. Upam, da tudi meni hitro zginejo bolečine - smo stari že 5 tednov. Se pravi še kakšne 3 tedne mučenja. Si pa kar ne predstavljam, da bi bolečine kar čez noč minile, ko so tako močne. Zanimivo. A kej veš od česa to pride?

(odgovor članu Carmenka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako povečati količino mleka
26.9.2008 9:06:39   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: nynna

*zoe* midve imava popolnoma isto situacijo. Tudi jaz ne vem če imam dovolj mleka, nič mi ne šprica, blazinic sploh ne rabim, boli pa kot user posted image user posted image . Tako boli, da včasih stiskam kaj v roki ker bi drugače začela vpit. Dojim na 1 ali 2 ali 3 ure nikoli ne vem če je sita. Je ne vagam, ker sem se pri prvi tako napsihirala kot se sedaj ti saj sem jo nonstop vagala, tako da so mi na koncu vago vzeli. Da si vsaj malo spočijem bradavice jo podojim ob 8 zvečer potem ji dam ob 10 flašo in jo potem spet normalno dojim ponoči. Meni to kar malo pomaga. Jutri ti sporočim kako se reče tistim blazinicam, ki ti vsaj malo ublažijo to bolečino. Ziher imava dovolj mleka, če se pa nebi s tem živcirali bi ga imeli pa najbrž še večuser posted image . Vse se bo uredilo ko naju bo nehalo tako sv...ko boleti.


Ja, a veš, da zdržim lažje ob misli, da nisem edina in da mi nekdo lahko pove, da bo to minilo iz lastnih izkušenj. In zdej ko me na čase že skoraj mine dojit, se spomnim, da sem že čez polovico (vsaj upam). Jaz ga dojim na 2-4 ure odvisno kdaj je lačen. Nikoli ga ne zbujam ampak počakam, da se zbudi sam, če ne mi je v stanju od jeze raztrgat bradavico.

Stres je pa tudi pri meni največji zaviralnik mleka. Pa tole vago bomo zagnali stran pa amen.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako povečati količino mleka
29.9.2008 18:16:20   
Lara Croft
Si lahko misliš... pa niti enkrat nisem pomislila da nimam dovolj mleka,ker je to larifari.


Ma veš, kok se moja razburja, ko je na desni joški... sej se pol en cajt trudi, ma prow kmalu začne mlet in se igrat z bradavičko....user posted image Na koncu pa v jok...

Pol, ku sprazne še ta drugo pa spet jok.... to se zgodi dvakrat na dan.... Kaj čem, ji dam dodatek...user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 18:39:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Carmenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 18:41:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako povečati količino mleka
30.9.2008 9:18:52   
Julija08
Ne vem sicer koliko si po porodu....je pa dejstvo da se iz začetnega navala mleka in trdih prsi kaj kmalu spremeni v bolj mlahave, na občutek bolj prazne dojke, pa ni tako. Mleko se dela in je. Samo se ustali, pa dojki nista več boleči.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta


Jaz sem 1 mesec po porodu in mi je do sedaj prav špricalo iz dojk. Porabila sem 1 škatlo blazinic za bradavice na 2 dni, čez noč sem imela kar planico noter, pa še to sem sredi noči zamenjala, ker je bila čisto premočena. Imela sem po tri blazinice naenkrat noter, pa še to mi je ponavadi čez prišlo in sem morala tudi po 3x na dan majico zamenjat.  Sedaj pa imam že dva dni ful manj trde dojke in sem se že pošteno zasekirala, da zgubljam mleko ampak me je ta post kar malo pomiril, očitno se samo uravnava količina mleka.user posted image  Sem prav vesela. Upam, da je to to???

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako povečati količino mleka
7.10.2008 22:47:50   
Anonimen
Bo treba tehntnico počasi vržt stran.


Dobra ugotovitev.
Od vseh nasvetov, kako povecati kolicino mleka, se najboljsa user posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?