spelka12
|
tina1 dobrodošla med nami . Sem prebrala, da se trudita že 12 let. So mi skoraj oči iz jamc ven padle. Pa praviš, da slabo reagiraš. Jaz sem v obeh postopkih pridelala po 12 jajčkov, ampak sta se mi obakrat samo po 2 oplodila in je reško pojamrav, da je to zelo slabo. Tko da nč bat. Boljš da je samo eden, pa je ta bolj kvaliteten. Držim pesti, da kmalu zagledaš +. Kako ste drugače babe moje? ajsi nosečka naša a že kaj gledaš wc školjko od blizu? aqua pa ti? Kako si? Nisem še prebrala kaj je bilo s tabo točno. Se bom potrudila da nadoknadim. A oktavija je pa pogrešana . Bom šla v akcijo oz. na lov. Jo bom že izbezala iz brloga. Se*, jazzzika, lunčika, erin, beyba, fargi, žižika, sonček, pikovitek, polarismurkica, pikapoka, vita, oktavija, aqua, živa, pikicao, štumfek, biba, miška, .....ajej kolk nas je, pa sigurn sem jih ene 10 še pozabila. Vsem želim en lep vikend. Slikce bodo kmalu v albumu, geslo je isto kot za prejšnjega. Aja še to: tetka se noče poslovit in je 4 dan dopusta spet prišla nazaj. Tko da sedaj krvavim že od 12.9. Pomojem mora nadoknadit vse za nazaj. Al pa se telo še puca po rojstvu. No tko da grka zarad nje nisva pretihotapla domov. Pa kdaj drugič.
|