piskot
|
ajoj, zdaj se bo pa spet zacelo tole z rojstnimi dnevi. da resim enkrat za letos: VSE NAJBOLJSE VSEM OKTOBRCKOV, TUDI TISTIM, KI SO SE PRESELILI V SEPTEMBER IN NOVEMBER! mi smo preseljeni. veliko muk ... ze 3ji napacen pult v soboto. pa selilnega kombija ni bilo. noro. sem bila pa crknjena ko sam potem zvecer. danes ponoci je tudi martin prvic spal v novi veliki posteji. grozna noc. ob 2h sem ugotovila, da ga moti kouter, ker sumi. pa sva zamenjala. potem je ob 4h padel s postelje, ob 4:30 je macka zacela kasljat. ker ni vrat, smo jo vsi poslusali tiste pol ure. ob 6h je zvonila budilka . aja, martin je zjutraj povedal da nova postelja ni dobra, ker je prevelika. smo se mu pa ful smejali. vceraj ko je prvic prisel v opremljeno stanovanje (no ja ce se temu lahko rece opremljeno ), je bil ful navdusen nad svojo novo sobo. potem ga je pa dedi vprasal kje bo on spal, je pa stekel v spalnico. tam pa cisti sok, njegove posteljice ni bilo ob najini . tako da je potem povedal, da bo spal kar v mamicini postelji. macek je 2 dni prezivel pod omaro v kopalnici ni pod kavcem. reva, saj se bo navadla. danes je pa se tablete dobila pri veterinarju. moci m-ju zelimo cim hitrejse okrevanje ... tudi malo iz egoizma. maxi uzivajte na dopustu. psasa ja tako je potem to, ko si drugic nosec . mi nimamo nobene preventive za prehlad. razen svezega sadnega soka vsako jutro. samo mi se ne moremo primerjat, ker nismo v vrtcu. frrr jaz tud ameriski slamnik jem. pa ja, moj je isto slampast, da zmeraj pozabi, tudi ce gre za njegovo rit. lu a smo ze dobil paket? anc bravo za 10ko! remy zgleduj se . grem zdej se mal delat. doma smo se vedno brez neta. no vsaj tv dela .