Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Enkrat se bo tudi zate nekaj super fajnega našlo.
vse dobro! Enako anonimki, sem tudi jaz pomislila na Noo1
... te čakam ... pa bi šla spat
... vsaj malo nasmejana
pojma nimam
Kdo pa pravi, da me ni?
. In 1 teden ji ga moram dajat. Saj ta AB itak velja samo 1 teden na sobni temp., v hladilniku pa maksimalno 14 dni. Še gor na škatli ti piše. Tak, da, če ga imaš na sobni temp. bi ji ga jaz dajala na tvojem mestu tut 1 teden nekje, ne več. Sicer pa vprašajta ju3 vajino P. Meni je tut danes najina rekla, da, če nebo do čet. šlo na boljše, da naj pridema nazaj kar pa upam, da res nebo potrebno.
nočko punce, vanili štrajka
, da bo moral na operacijo. Kako boš pa to zdaj uskladila z službo sama za vse? Ti bo šlo skozi? Je že Eni tako dolgo v vrtcu, da se bo izšlo? No, kakorkoli držim vam pesti, da kar se da najboljše porihtate.
zakaj pa si jih dala gor v album
ti novi albumi zdaj so mi pa full glupi. Moji vsi albumi in slike v njih so naenkrat vidne vsem, klub temu, da sem jih imela pod geslom. A me je kdo vprašal, če lahko moje slike objavi javno?
za vse!!!!
. ampak se ful dobro drži in moja 2 otročka ima zelo rada. da bi ji le hitro ratalo!!
)
, kako se kaj počutite: podobno kot v prvi nosečnosti ali je kaj drugače?