mala pikica
|
Na hitro se vam oglasim, sem čisto utrujena. Danes smo bili prvič na plavanju dojenčkov. Gašper seveda ves navdušen nad vodo, vsi ostali pa nad njim, kako je nasmejan, živ, kako brca, kako šprica z vodo in oh in sploh Je pa res prav smešno izgledalo, kako so vsi ležali na fredijih, Gašper pa je skoraj pobegnil Pa kako je rjav, je prava čokoldala proti vsem ostalim sirčkom Se vidi, da je non stop zunaj. Sicer pa smo na splošno tečni. Gašper verjetno zaradi zobka, mami zaradi Gašperja, ker noče jesti, ati zaradi mamičine tečnobe, Gašper pa posledično še dodatno zaradi najine slabe volje Mah, saj bo... klepetka objema Maruša v mojem imenu Upam, da je že kaj bolje in res hvalabogu, da so jo angelčki čuvali dašabina super avatar sem ga takoj opazila. mml čakamo na fotografije!!! ljubljana naslednji teden pridem v LJ, verjetno v sredo, če ti bo odgovarjalo. nana mere sem že opazila Sem pa zdaj tako letela do mobitela, sem bila prepričana, da je sestrična rodila, pa spet nič No, saj bo, največ 4 dni še Tako... nekaj malega sem vseeno pokomentirala, čeprav sem vas mislila samo pozdraviti. Zdaj pa grem spat, ker še komaj gledam. urssyy vidim, da si tukaj!!! Kdaj se bosta z Vivi oglasili?