Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Si pa tud ne pridem gor no.
  Si pa tud ne pridem gor no.  
   Lahko počakam tudi do četrtka, ni problema. Če ga pa HuAnita res ne rabi, te bom pa kar za tega fehtala. Jaz sem v bolniški ta teden, a peljem zjutraj otroke v Celje. Ni mi problem se zapeljat do tvojega bloka, če ni prezgodaj tam okoli 8.30 ure. Lahko pa tudi dedec pride iskat, ko gre iz službe, to pa je okoli 15.00 ure.
  Lahko počakam tudi do četrtka, ni problema. Če ga pa HuAnita res ne rabi, te bom pa kar za tega fehtala. Jaz sem v bolniški ta teden, a peljem zjutraj otroke v Celje. Ni mi problem se zapeljat do tvojega bloka, če ni prezgodaj tam okoli 8.30 ure. Lahko pa tudi dedec pride iskat, ko gre iz službe, to pa je okoli 15.00 ure.  
   Kot da tega že sama ne vem... Pa saj paše en prost dan in izlet proti Ljubljani.
   Kot da tega že sama ne vem... Pa saj paše en prost dan in izlet proti Ljubljani.  (celo v pečico sem ga že dala gret
    (celo v pečico sem ga že dala gret 

!
           !