|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ah, to dojenje
1.10.2008 16:38:38   
Tato
Živjo mamice !

en nasvet bi ponovno potrebovala. Imam 2 meseca starega miška. Se dojiva, zadnje dni pa so pri dojenju nastale težave, nekaj časa lepo pije, nato se začne stegovati in kričati. Menjava položajev pa nič ne pomaga. Sedaj ne vem, ali je kaj narobe z mojim mlekom, menoj...včasih že pomislim, da me že lasten otrok ne mara user posted image več. Vmes ko dojim, mu dam dudko da se pomiri, nato začne ponovno piti... in spet se vsa zgodba ponovi. Zaćaran krog.. Ima katera podobne težave ????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 16:47:47   
dolenjka
Oj! Meni se je to dogajalo (ne vem koliko je bila točno stara) in se je tudi nehalo tako kot se je začelo user posted image  Ne vem od česa je postala taka, ampak je kmalu minilo. Vztrajaj user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 17:01:00   
Anonimen
Naša dela tako, ko ne more kakat.user posted image Od vsega hudega potem še bruhne precej ven po podiranju kupčka. Počakam enih 20 minut in se ponovno dojiva.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 19:36:14   
Alfabeta
Pojdi na iskalnik in vtipkaj...."večerni blues". Dobiš kar nekaj zadetkov. Ali pa "kreganje na dojki". Če greš pa na med.over.net, na forum dojenje pa tudi vse to najdeš.

Mislim, da bi morali o temle kreganju na dojki in bluesu dati pod lepljivo na vrh, ker vsake 3 dni ena o tem sprašuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 20:14:22   
tintin
pride in mine. Samo to lahko rečem...je blo pr nas podobno, v približno podobni starosti. Nič skrbet, smao vztrajaj. Pa brez misli, da te ne mara prosim!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 20:37:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Tato

včasih že pomislim, da me že lasten otrok ne mara user posted image več.


Nikar tako ne razmišljaj. Še ko bo starejši in bo jezen nate, pa ti bo kaj takega zabrusil, ne bo resno mislil in bo čez par minut že kot mucek priliznjen.

Nikakor nisi ti kriva. Krivo je tole obdobje, opažam pa da smo ga po večini vsi dali čez. In mine, brez skrbi. Pri nas je trajalo kar nekaj časa, sem tudi mislila, da ne bo konec.... Ko pa sedaj pomislim (stara je 8 mesecev) kdaj točno je bilo to in koliko časa je trajalo se pa ne spomnim točnouser posted image .

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ah, to dojenje
1.10.2008 23:05:35   
annie
Ja, mi smo tudi imeli takšno obdobje. Jaz se spomnim, da sem mu takrat vmes kupčka podrla in je bilo malce bolje. Predvsem pa ne obupaj in vztrajaj pri dojenju in tako kot so druge že rekle, bo tole tudi minilo user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ah, to dojenje
2.10.2008 9:46:34   
Anonimen
Zgolj obdobje. Vsaj pri nas je bilo tako. Ali pa če je bila prveč zaspana. Ti samo vztrajaj pri dojenju, s tvojim mlekom ni nič narobe.

(odgovor članu Tato)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ah, to dojenje
2.10.2008 20:48:08   
lotty4
Če praviš da mu daš dudo da se pomiri, kaj pa če ima dosti in mu ni več do tega da še kaj ven priteče in bi samo še malo cuzljal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ah, to dojenje
3.10.2008 8:26:07   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Tato
Sedaj ne vem, ali je kaj narobe z mojim mlekom, menoj...včasih že pomislim, da me že lasten otrok ne mara user posted image več.

Ne sekiraj se!!! trenutno te ljubi bolj od sebe, saj še ne loči med sabo in tabo-ti maš pa hrano, ne user posted image ?!!

Utrujenost, vetrovi, morda kislina-tako je blo pri nas, zaradi refluksa... probaj razne nasvete, pobrskaj z iskalnikom, pa boš našla prav način, verjemi. Srečno!!!

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ah, to dojenje
3.10.2008 10:53:40   
koala
Uf, poznam, moj je včasih pridno zgrabil nekajkrat potegnil, potem pa začel kričati kot da bi ga iz kože dajala. In bila sem v podobnih dvomih kot ti, ni pomagalo nič, ne menjava dojke, ne menjava položaja, nič, samo z dudico se je pomiril. Pa je tako kot je prišlo tudi minilo.

Aja, sem pa opazila, da pred menstruacijo in med njo bolj ali manj odklanja dojko.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ah, to dojenje
3.10.2008 12:19:20   
nia5
Če uporabljaš flaško, jo ukini, drugače pa vztrajnost-ko moja noče jest iz kaj jaz vem kakega razloga, se vstanem in se dojima stojeuser posted image , kaj češ, moreš svašta probat, pa beba (kot tudi ti) mora biti pomirjena, če je razdražena in živčna ti ne bo jedla pod nobenim pogojem. Pa vso srečouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ah, to dojenje
15.10.2008 11:13:31   
srki
Mogoče ga preveč tišči in mora vmes podreti kupčka. Vsaj pri meni je tako. Nervozen postane, se "trga" od dojke, ko pa podre kupčka, je dobro.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ah, to dojenje
20.10.2008 11:20:21   
AndrejaLana
Tudi pri nas je  bilo tako...ponavadi se je kregala, ker je preveč teklo in jo je zalivalo in, kot se mi je zdelo, si je ona želela samo srkljanja (ne hrane) ampak ker ni znala drugače, kot vleč, je tudi mleko teklo...ampak se je bauca mala kmalu naučila, ko se crkljat brez vlečenja in je kričanje minilo n se še sedaj pri 10 mesecih veselo crklja...hehe

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?