Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Erin, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mleka ...mi ni čisto jasno Ker moje mleko ful ampak res fuuuuuuuuul poliva in včasih tudi vse ven zmeče in takrat dam dodatek ker le ta ostane v trebuščku. Dam ga pa tudi preden gremo kam za dlje časa da ne pobruha oz polije vseh cunc ker v trgovini itd ga nemorem preoblačit. Če pa dam dodatek je pa dlje sit pa še cunje so suhe. Samo preblisk, kaj pa če tvoje mleko poliva zaradi dodatka? Ivanu sem samo enkrat dala AM, ker je meni zmanjkalo. Pojedel ga je normalno in zadovoljen zaspal in ni bilo nič narobe. Naslednjič 2x dojila, ko je pojedel je do zadnje pikice zmetal nazaj moje mleko, sem ga preoblačila ko nora, še jaz sem imela premočene spodnje hlače, tako me je pobruhal! Potem pa je bilo naprej u redu in ni nikoli več polival in tudi nikoli prej ni. anita sklepala sem po tem, da je vse zbruhal, ker najprej sem bila jaz mokra do spodnjih hlač, ko sem ga šla preoblečt, je pa še enkrat tako bruhnil, da je od previjalne kaplalo. Mislim, da po tem mu pa res ni moglo nič ostat v želodčku! Umetno mleko sem mu začela dodajati zaradi tega ker vse ven polije, poliva že od rojstva, umetno mleko pa mu dodajam od 2 tedna in sicer ne vsak dan, samo tisti ko vse ven polije. Tako da sem prepričana da ni krivo zato. Zapiralka v želodčku še ni tako močna in mu non-stop ven teče. Mi smo bili danes spet pri zdravniku- se mu je začel gnojiti še en prstek in sva morala tja. Naj bi bila to ene vrste bakterijska okužba in sva dobila antibiotično mazilo potem mu pa moram še prstka (bolna dva) povijat da mali nebi pocuzal mazila dol. Vsaj vem da nisem jaz kriva ko sem mu strigla nohtke.. Sva pa mimogrede potem imela še posvetovalnico namesto torka in ima že 5400g (rojen s 3190), 57 cm (rojen s 51) in obseg glavce 39,5 (rojen s 36) NAs je zdravnica pohvalila da lepo pridobiva in da je zdrav in zadovoljen fantič Naslendnji mesec imamo ceplenje za rotavirus + ostalo. NAš mali je zdnje tri dni tudi zelo zaspane sorte se mu kar čudim. Ponoči je spet spal od 21-4.30 pa sem ga jaz zbudila ker je čmokal in je preveč lačen če se kasneje zbudi, no pa je zaspal nazaj ob 5.30- 9. Zaspane tavelk To vreme je tako zoprno, še ven ne morem iti potem smo pa vsi tako zoprni ja prav ste prebrale..vse. Nam vsem paše popoldanski sprehod.