|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 15:17:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, ne škodit ne more. Jaz sem danes napolnila 24 tednov, pa še kar jemljem. Mi je napisala tudi v MK. Moraš pa vsaj na 12 ur, lahko bi bla manjša doza npr. 100 namesto 200, je pa potrebno 2x, ker se hormon na 12 ur obnavlja al neki tazga. Zdej sem najbrž kozla ustrelila, enkrat sem o tem brala. Če ga imaš, ga kar ponucaj user posted image pikica bo itak do februarja pri tebi user posted image
Pol pa danes začnem user posted image

Hvala user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.10.2008 15:18:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Punce prijatlca je bila na krvnem testu, pa ne ve kaj pomeni rezultat krvnega 9,83! A lahko katera pove????

Žal ni noseča!user posted image kar je manj kot 40.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.10.2008 15:21:47   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Punce prijatlca je bila na krvnem testu, pa ne ve kaj pomeni rezultat krvnega 9,83! A lahko katera pove????

Žal ni noseča!user posted image kar je manj kot 40.

Hvala ti,

ji grem povedati....user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.10.2008 15:22:00   
gigi1
Aqua vse kar je pod 40 je ti siva cona. To še ni potrjena nosečnost. Predvidevam, da je prijateljica zanosila naravno in morda ne ve točno kdaj je bila O. Najbolje, da čez 2-3 dni ponovi in če se rezulatat podvaja ji dobro kaže. Upam, da je prekmalu delala test. user posted image user posted image user posted image

Šuki  vidim, da te je Abra prepričala user posted image . Saj škodvat res ne more. Koristi pa lahko.

Tko, sem odgrgrala žajbelj, zdej grem pa v krpe user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 729
3.10.2008 15:23:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aqua vse kar je pod 40 je ti siva cona. To še ni potrjena nosečnost. Predvidevam, da je prijateljica zanosila naravno in morda ne ve točno kdaj je bila O. Najbolje, da čez 2-3 dni ponovi in če se rezulatat podvaja ji dobro kaže. Upam, da je prekmalu delala test. user posted image user posted image user posted image

Šuki  vidim, da te je Abra prepričala user posted image . Saj škodvat res ne more. Koristi pa lahko.

danes je ne pričakuje, jutri je prvi dan zamude.

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.10.2008 15:23:49   
Shuka

Evo eno vitaminsko skledico zate,da čimprej ozdraviš.
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.10.2008 15:25:03   
Shuka

danes je ne pričakuje, jutri je prvi dan zamude.
Pol je pa res še prezgodaj, lahko da je bila njena vgnezditev dokaj pozna, sploh kot je rekla gigi, če ne ve kdaj je bila ovulacija in naj gre čez 3 dni spet na krvni test, lahko da se bo vrednosti podvojila.

Naj vztraja, dokler se ne vlije je vse možno.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.10.2008 15:25:12   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gita14, joj kako mi je hudo, da se zamrznjenčka nista obdržala. Se še spomnim tvojega zadnjega posta po neuspehu pri postopku, zato te prosim, ne dovoli da to tako hudo vpliva nate. Neuspehi so žal del nas, del teh postopkov, večina nas jih je že doživela, vendar je potrebno verjeti, da bo tudi nam uspelo, moramo verjeti, ker si tako močno želimo user posted image .

Srčece, vzami si čas, zjokaj se in se potolaži, ko pa bosta pripravljena pa poskusita znova, morda vaju vajina sreča čaka ravno v naslednjem postopku. user posted image user posted image user posted image

...to si pa tko lepo napisalauser posted image user posted image user posted image  da se kr podpišem pod tole...Gita zdrži še enkrat ta neuspeh tudi za vaju bo posijalo sonce....
...joj sploh mi ne greš iz glave kak mi je hudo za vajuuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.10.2008 15:26:14   
gigi1
Aqua ne kaže dobro, vendar še nič ni rečeno. Zato pa se reče temu siva cona. So primeri, ko je imela ženska mislim, da samo 6 pa je pol srečno donosila. To je tudi Pušenjak napisal, da je slišal za ta primer. Upam vseeno na najboljše user posted image . Naj ga ponovi v ponedeljek.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.10.2008 15:27:09   
gloria
V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke veselo materinstvo

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.10.2008 15:28:20   
gigi1
Šuki hvala za vitaminsko bombo user posted image . A ti si boljša? Temp. vidim, da je padla.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.10.2008 15:30:20   
Shuka

Šuki hvala za vitaminsko bombo user posted image . A ti si boljša? Temp. vidim, da je padla.user posted image
Ma zdele sem super user posted image , sem mea prejtle eno tako vitaminsko bombo doma pa se mi zdi, da me je čist poživilauser posted image

Ti pa le pazi nase prav?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.10.2008 15:33:00   
aqua77

Aqua ne kaže dobro, vendar še nič ni rečeno. Zato pa se reče temu siva cona. So primeri, ko je imela ženska mislim, da samo 6 pa je pol srečno donosila. To je tudi Pušenjak napisal, da je slišal za ta primer. Upam vseeno na najboljše user posted image . Naj ga ponovi v ponedeljek.

sem ji sporocila.... hvala vama! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.10.2008 15:33:06   
gigi1
Šuki bom hvala user posted image .

Evo sam še Gloriji enga lupčka pa grem user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.10.2008 15:33:50   
obayifo

pr men piše, da kar je manj kot 5 je negativno, kar je 5-40 je suspektivno... a gre čez par dni še enkrat?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.10.2008 15:35:23   
obayifo
eh, vidm, da sm bla prepozna... služba pač

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.10.2008 15:41:27   
gloria
Gigi hvala za lupčka...si pa res prijaznauser posted image ...tud jaz ti enega pošiljam...
Obi,Kajsica user posted image user posted image user posted image
Netka si lulalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

....vsem en lep pozdrav....punce držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.10.2008 15:42:24   
sonček33
bom kr tlele vprašala - a si pri delodajalcu na bolniški 30 delovnih dni ali so všteti tudi vikendi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.10.2008 15:51:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

bom kr tlele vprašala - a si pri delodajalcu na bolniški 30 delovnih dni ali so všteti tudi vikendi?
Niso všteti vikendi, 30 mora biti delovnih dni.Se pravi ti delodajalec plača 1 mesec in pol, potem pa ZZZS.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 3.10.2008 15:52:10 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.10.2008 15:52:41   
sonček33
šuka  -hvala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.10.2008 15:54:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

šuka  -hvala
malenkost user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.10.2008 15:55:27   
zarja1
Shuki zakaj prii user posted image  ti že prej ni dal progesterona?????? A je zmešan...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.10.2008 15:57:35   
zarja1
A vitaminske košarice ste si delale? Mene je tud dans čakala košara jabolj in napis:
eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran, 5 jabolk na dan pripelje otroc k mam.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.10.2008 15:58:34 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.10.2008 15:58:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki zakaj prii user posted image  ti že prej ni dal progesterona?????? A je zmešan...
Moj g. je g. za normalne nosečke, ne une k mamo probleme, k sem jemala progesteron do 18 tedna je rekel, da lahko neham ker ga nima smisla več jemat, zakaj mi ga pa zdej ni predlagal pa ne vem, verjetno zato ker je videl, da se stvar umirja, ne vem. Kdo bi ga razumel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.10.2008 15:59:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A vitaminske košarice ste si delale? Mene je tud dans čakala košara jabolj in napis:
eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran, 5 jabolk na dan pripelje otroc k mam.....
In kolk jabolk si danes pojedla 10? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?