|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 16:50:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kajsica saj jaz sem tud ateist, a to da IMA BOG DOLGO ŠIBO.....user posted image  večkrat ponucam kljub temuuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Za vsako rit se najde palica.user posted image

user posted image
A sva dons midve tud nagajive, kaj?user posted image user posted image user posted image

zakaj?user posted image  A sma kaj vščipčle?user posted image
Ne še, sva pa na dobri potiuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.10.2008 16:52:41   
zarja1
Ne še, sva pa na dobri potiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.10.2008 16:55:25   
ledenka
pika - brokoli naredim tako, da dam čisto malo vode v lonec (kak cm v višino), jo zavrem, rahlo solim in dam v lonec nacvetkan brokoli. pustim kako minuto ali dve, vodo odlijem in pustim še malo v vročem loncu (ne pa na ognju!)

kajši user posted image user posted image user posted image  super, kokoška! madoniš si pridna!

punce, grem domov... danes je bil ubijalski dan... poleg tega pa sem še uno žensko brala in mi je malce slabo ratalo. ampak vidim, da ste se malo odzvale. user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.10.2008 16:55:46   
bbpikica
Punce jaz mam pa eno vprašanje.user posted image  V pon. sem imela punkcijo in v sredo ET, danes so me pa jaz mislim da jajčniki začel boletuser posted image  A je to kaj narobeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.10.2008 17:01:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Punce jaz mam pa eno vprašanje.user posted image  V pon. sem imela punkcijo in v sredo ET, danes so me pa jaz mislim da jajčniki začel boletuser posted image  A je to kaj narobeuser posted image
Upam, da ni nič narobe, to je samo reakcija na celoten postopek. Veliko pij, da ne boš imela zaprtja, ker to šele napenja in boli, če te pa fuul matra pa vzemi kak lekadol.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.10.2008 17:01:21   
sonček33
ledenka - dej povej, kako si nosečka? apetit? slabosti? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.10.2008 17:01:52   
DaisyE
Ne utegnem brat, ker sem v časovni stiski, ampak vas mam vseeno rada in vas pogrešam in bi vsaki neki napisala, pa res ne morem. Ne bit hude, plizzzzzz.

Dajte mi povedat, koliko nas danes pride? Poljski miš a si kje na broju?user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.10.2008 17:08:50   
bbpikica

Upam, da ni nič narobe, to je samo reakcija na celoten postopek. Veliko pij, da ne boš imela zaprtja, ker to šele napenja in boli, če te pa fuul matra pa vzemi kak lekadol.user posted image

upam da imaš pravuser posted image me pri prejšnjih ni nikol matral

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.10.2008 17:09:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ne utegnem brat, ker sem v časovni stiski, ampak vas mam vseeno rada in vas pogrešam in bi vsaki neki napisala, pa res ne morem. Ne bit hude, plizzzzzz.

Dajte mi povedat, koliko nas danes pride? Poljski miš a si kje na broju?user posted image user posted image user posted image

ta trenutek ja...
1. mismis
2. Daisy
3. Mlinčka
4. Pikovit
5. Hedi
6. Hope
7. Pija (če bo nazaj s PP)
8. Tina1
9. Lučka25
10. Ledenka (če bodo otroce dale)
11. Noki
12. M. Cvetka

ekola mislim, da je to to, potem pa še Mlinček

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.10.2008 17:10:44   
mismis

bbpikica, mogoče se pa tvoja pikica gnezdi. Namreč pravijo, da se pikica vgnezdi tam nekje do 3. dne po ET.
Držim pesti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.10.2008 17:13:52   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ojla pupke, ne se pustit provocirat. Ampak tko, kot pravi Dejzi, me smo najbolj kull user posted image user posted image mogoče bi blo dobro začet s kakšnim Monte Carlom, ziher imajo kako kliniko tut tam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.10.2008 17:15:14   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bbpikica, mogoče se pa tvoja pikica gnezdi. Namreč pravijo, da se pikica vgnezdi tam nekje do 3. dne po ET.
Držim pesti

joj ko bi se tvoje besede uresničleuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.10.2008 17:28:08   
pikovit
Evo testo počasi vzhajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.10.2008 17:32:47   
sonček33
Ma punce, spet bo dež cel vikend. Tolk bab na kupu...jojmene..
Bom mogla spet cel vikend s polno paro sijat, če hočem, da bo vsaj za en sprehod

.Spijte pa vseen enga še zame.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.10.2008 17:34:53 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.10.2008 17:45:33   
Abra
Shuka, si me nasmejala, tvoj G za normalne nosečke user posted image za une, ki ga ne rabijo user posted image

Vitaminske košarice papcate danes, jaz pa nič. Moj želodec bi zelo protestiral.
Štrudl bi pa najbrž lahko user posted image katera ga peče?

Zarja in Pika, sveča ja, nč noge ob steno user posted image ma itak nč ne pomaga, samo mal kasneje ven steče user posted image

Kajši, madona, kok maš jajc! Ti si res za v jato user posted image

bpikica, kot ti je že Shuka napisala, je to posledica postopka, najbrž se pa kaj dogaja user posted image

Sonček, dej prosim sij čez vikend. Jaz si tko želim user posted image

Srečevalke, uživajte danes user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.10.2008 17:50:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Štrudl bi pa najbrž lahko user posted image katera ga peče?

jaz sem ga glih v pečico dala....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 816
3.10.2008 17:52:28   
Abra
Zarja, a ti mene hecaš user posted image zdaj sem si ga pa res zaželela user posted image najbrž je za moj želodec bolje, da ga danes še ne jem ... čeprav ga kar voham user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
3.10.2008 17:54:46   
sonček33
Abra veš da bom. zate pa zame... pa ze vse, ki jih toplo jesensko sonce spravi v dobro voljo

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.10.2008 17:55:49   
Abra
Sonček, kako si drugače? Nič ne poveš user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.10.2008 17:55:56   
bbpikica
hvala vsem za podporouser posted image
aja pa fajn se mejte vse ki greste na žurkouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.10.2008 17:59:30   
sonček33
Abra  - ti si tako pozorna oseba. Jaz sem ok. Danes me sicer malo špika v spodnjem delu,ampak ni hujšega. Pijem Magnesol. Sicer sem pa fajn. Polna energije. Pa čist v pričakovanju.... Komaj čakam začetek leta.

Kako si ti? Počutje? Kako pa je s spanjem? Jaz zdaj že kak mesec zelo dobro spim, prej pa nisem ravno najboljše.

20. greva na 4D uz.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.10.2008 18:12:31   
reni70
bbpikica ti povem nekaj,tudi mene je včeraj bolelo okrog jajčnikov,pa sem danes na ET-ju omenila dr Rešu oz men je vprašal kako je bilo po punkciji.Sem mu rekla da me je bolelo včeraj on pa meni....ja kr naj fejst boli to je dober znak.Tko,da nič ne bodi v skrbeh,nekaj dobrega se dogaja tam doli.user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam estrofem na 8h,pa se zgodi da zamudim tudi 1h.Sej pol pojem pa nadaljujem ob isti uri kot jo imam.
je to kaj narobeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.10.2008 18:12:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

ta trenutek ja...
1. mismis
2. Daisy
3. Mlinčka
4. Pikovit
5. Hedi
6. Hope
7. Pija (če bo nazaj s PP)
8. Tina1
9. Lučka25
10. Ledenka (če bodo otroce dale)
11. Noki
12. M. Cvetka
13. womanpolice

ekola mislim, da je to to, potem pa še Mlinček

pozabuuser posted image user posted image user posted image , bad, bad mismis

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.10.2008 18:16:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: reni70
Jaz imam estrofem na 8h,pa se zgodi da zamudim tudi 1h.Sej pol pojem pa nadaljujem ob isti uri kot jo imam.
je to kaj narobeuser posted image

Reni 70 meni so naročili naj ne zamujam z estrofemom, ker je učinek tolk boljši. Po moje ni pa nič narobe, če to enkrat narediš, vsak dan pa ne vem no. Vseeno je to full hormosnko nabito zdravilo, da ga ne bi v naslednjem časovnem obdobju preveč zaužila.user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.10.2008 18:17:11   
Abra
Sonček, ti si pol čist taprava srečka nosečka. Veš, kako je to lepo prebrat user posted image
Jaz sem ugotovila, da kadar me špika, trebuh ful ven butne. Najbrž se malo upira, zato boli, pol popusti in zraste user posted image vsaj jaz imam tak občutek, da ne raste enakomerno, ampak v sunkih.

Meni se januar zdi še tko daleč, zato nič ne hitim s pripravami, pravzaprav nisem še nič na tem nardila. Eni mi kar govorijo, da je še prezgodaj ... do konca meseca bom izbrala voziček, itak imam v ožjem izboru dva, posteljico sva pa tut že izbrala. Neki moram še dobit za čez dan. Neki kao zibko ali košek. Imava dva štuka, pa bo pupa čez dan spodaj v dnevnem prostoru, da bo ločila dan od noči. Posteljice pa ne morem prestavljat... ti si pa bolj pridna, kajne? Že rihtaš?

Ta 4d uz me tut malo mika, čeprav se mi zdi, da je samo zaradi mojega firbca. Na morfologiji mi je že malo priklopla na 4d.. v petek imam pregled, do takrat se pa moram odločit al se čem še malo slikat in zapravljat.

A ti ponoči ni treba it na wc? Jaz pa moram. Saj drugače fajn spim, razen kadar me kaj takega kot danes zagrabi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?